Update van RE/MAX - De Makelaars van Barendrecht inzake het coronavirus

15-12-2020

Hoe gaan de Makelaars van Barendrecht  om met het coronavirus? Vanzelfsprekend volgen ook wij de actualiteiten m.b.t. het coronavirus op de voet. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en bekijken we het dag voor dag. Aanvullende maatregelen zullen wij op deze nieuwspagina blijven vermelden.

Ondanks de harde lockdown die sinds 15 december geldt, gaan de werkzaamheden van onze makelaars door. Uiteraard met enige aanpassingen. Zo kunt u alleen bezichtigen met twee personen en een makelaar. Verder gelden de onderstaande maatregelen die eerder al van toepassing waren.

Hoe wij omgaan met het RIVM protocol binnen onze makelaardij in het kader van het coronavirus:  

  • Ons kantoor is vanaf heden alleen op afspraak te bezoeken
  • Ons kantoor blijft gewoon per mail en telefonisch bereikbaar
  • Al onze makelaars blijven telefonisch en per mail goed bereikbaar

Vooralsnog laten wij reeds geplande afspraken doorgaan, tenzij het mogelijk is om de zaken ook per telefoon, e-mail, Whatsapp of per post te bespreken, regelen en/of af te handelen. 

Wij nemen dan de richtlijnen van het RIVM in acht door geen handen te schudden, afstand te houden, tussendoor regelmatig handen te wassen en te hoesten in de elleboog. 

Niet fit of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u beleefd verstandig te zijn, thuis te blijven en de afspraak voor een geplande bezichtiging, verkoopgesprek, taxatie of tekenen van een koopakte te annuleren.

Om het advies en voorzorgsmaatregelen van de overheid te volgen, willen wij het contact bij voorkeur via de mail en telefoon 0180-615233 laten lopen.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij die met u delen. 

Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles!

Team RE/MAX Makelaarsgroep – De Makelaars van Barendrecht

Naar boven