Bedrijfsmatig

In een dynamische vastgoed markt zijn goede adviezen van groot belang. Met het juiste advies kunt  u als ondernemer of opdrachtgever de juiste keuze maken.

Graag begeleiden wij u bij de aanhuur- of verhuurtrajecten alsmede aankoop- of verkooptrajecten en (her)onderhandelen van overeenkomsten. Onze bedrijfsmakelaars zijn gespecialiseerd op het gebied van commercieel vastgoed, beschikken over veel (markt)kennis, zijn integer en volgen de relevante ontwikkelingen in de regionale en landelijke markt. Vanzelfsprekend zijn wij lid van de sectie BOG van VBO Makelaar en zijn wij verplicht om jaarlijks onze studiepunten te halen bij de permanente educatie.

Bedrijfsruimte

Voor elke bedrijfsruimte in combinatie met de beoogde activiteiten gelden toegesneden eisen. Diverse aandachtspunten spelen een rol: vestigingsvoorwaarden, milieubeleid, hinderwet etc..

Het zoeken en vinden van een geschikte bedrijfshuisvesting vereist een planmatige aanpak. Wij brengen uw huisvestingstraject helder in kaart, uitgaande van uw wensen en eisen, rekening houdend met relevante factoren, zoals locatie, bereikbaarheid, bestemmingsplannen, bedrijfsontwikkelingen, de lokale arbeidsmarkt en meer. Dit vormt de basis voor een efficiënte selectie en een verantwoorde keuze.

Breed inzetbaar

Onze dienstverlening is ook inzetbaar bij het aan- of verkopen van complete bedrijven, inclusief lopende bedrijfsactiviteiten en inventaris. Denk bijvoorbeeld aan garagebedrijven of fabrieken. Wij zijn u op dit punt onder meer van dienst met een professionele ondersteuning bij de oriëntatie- en onderhandelingstrajecten.

Kantoren

Een representatieve kantoorruimte heeft meer betekenis dan alleen het bieden van onderdak aan de medewerkers en hun activiteiten. Het maakt ook deel uit van de cultuur, de identiteit en uitstraling van een bedrijf. Of u nu zoekt naar een statige kantoorvilla of u zich meer thuis voelt in een moderne kantoorunit.

Wij hebben veel ervaring met het matchen van vraag en aanbod op de kantorenmarkt van Barendrecht en omstreken. Als u kantoorruimte wilt verhuren c.q. verkopen of wanneer u juist kantoorruimte zoekt en professionele begeleiding nodig heeft bij het aanhuren of aankopen, als RE/MAX Makelaarsgroep zijn wij u graag van dienst.

Winkelruimte

De locatie, het front, de oppervlakte, de (huur)prijs … Tal van criteria spelen een rol bij het kiezen van een geschikte winkelruimte.

Maatwerk is onze boodschap: in advies en begeleiding. De detailhandel is zeer dynamisch, ook het aanbod winkelruimte is voortdurend in beweging. Als detaillist moet u snel en adequaat kunnen reageren zodra zich een geschikte mogelijkheid aandient. De diensten van een ervaren winkelmakelaar zijn dan vaak doorslaggevend.

De bedrijfsmakelaars van RE/MAX Makelaarsgroep helpen u graag met het aan- of verhuren of aan- of verkopen van geschikte winkelruimte.

Vastgoedconsultancy

Naast onze adviesmogelijkheden als onderdeel van de reguliere makelaarsdiensten, onderscheiden wij consultancy als specifieke dienstverlening. Consultancy is aan de orde, als opdrachtgevers ons inschakelen voor trajecten waarbij specialistische ervaring en expertise vereist zijn. Graag verstrekken wij u hierover nadere inlichtingen.

Naar boven