Waanzinnige prijs voor mijn woning gekregen!

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Marco Bos

Makelaar Marco Bos

Expertises: Ter Leede, Smitshoek, Riederhoek, De Portlandse Driehoek, Nieuweland, Taxatie

Bel of WhatsApp 0624995934 of e-mail naar marcobos@remax.nl

Makelaar Marco Bos is medekantooreigenaar en taxateur. Hij is actief in Rhoon-Portland, Barendrecht en omgeving en gespecialiseerd in de wijken Ter Leede, Smitshoek, Riederhoek, Regenboog en Nieuweland. Samen met zijn team verzorgt hij de perfecte match bij aankoop en verkoop van woningen. Maak kennis met Marco Bos. 

 

Kennis lokale woningmarkt

Sinds 2001 is Marco Bos als makelaar verbonden aan RE/MAX makelaarsgroep. Eerst als stagiair tijdens zijn HBO opleiding makelaardij en daarna is hij in het kantoor doorgegroeid als makelaar. Vanaf 2005 is hij ook taxateur en in 2010 werd hij mede-kantooreigenaar. Met ruim 20 jaar ervaring in Barendrecht, Rhoon en Rotterdam kent hij inmiddels alle kneepjes van de lokale woningmarkt.

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Perfecte match

Marco: “De meeste soorten woningen in deze omgeving zijn mij wel bekend. Daardoor kan ik me goed inleven in wat klanten zoeken en kan ik al snel een perfecte match maken. Ik ken de verschillende afwerkingen en indelingen waardoor ik goed kan meedenken over wat een koper voor ogen heeft. Dat betekent ook in oplossingen denken. Zo sta ik wel eens met kranten uit te meten of de inrichting van een woonkamer wel past. Of ik laat een plattegrond maken om te laten zien welke mogelijkheden een woning biedt.” 

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Taxaties en hypotheken

“Goed, snel en vakkundig een taxatie aanleveren is voor mij geen enkel probleem. Ik taxeer al bijna 15 jaar dus ik heb daar veel ervaring mee. Ook werk ik intensief samen met een hypotheekadviseur. Daardoor kan ik mijn opdrachtgevers en kijkers goed adviseren over de mogelijkheden en valkuilen van een hypotheek. Daar pas ik dan ook de strategie van mijn opdrachtgever op aan.”

Maak een afspraak voor een taxatiegesprek

Beste prijs en voorwaarden

“Ik vind het fantastisch om mensen blij te maken. Het mooiste moment is altijd als je de verkoper of de koper bij de notaris kunt feliciteren met de aankoop of verkoop van hun woning. Heel mooi als je voor je klanten een goede deal hebt verzorgd met de beste prijs en voorwaarden.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Tevreden klanten

“Door het zelfstandig ondernemerschap zullen wij altijd net een stapje harder lopen. Samen met mijn vrouw Bianca runnen we ‘Makelaar Marco Bos’. We hebben korte lijnen en staan dicht bij onze klanten. Want het gaat ook om iets heel belangrijks: het huis van je klant. Je speelt een grote rol in het vinden van iemands nieuwe woonomgeving of het verkopen daarvan. Daarom pakken wij het persoonlijk aan en vinden we het super belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. In onze full service dienstverlening staat ons service level dan ook op het hoogste niveau.” 

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Makelaar van het Jaar en Chairmans Club!

Op de jaarlijkse Awardsnight van RE/MAX Nederland heeft Team Marco Bos twee bijzondere awards in ontvangst mogen nemen. Voor de tweede keer op rij mag Marco zich Makelaar van het Jaar noemen. Een prachtige prestatie waar hij samen met zijn team natuurlijk ongelofelijk trots op is.

Lees verder

Team Marco Bos

“In mijn werkzaamheden word ik ondersteund door mijn vrouw Bianca. Zij verzorgt de administratieve en marketing kant van het verkoopdossier. Onze assistent Annemarie ondersteunt mij en Bianca weer. Zij kent ons kantoor als geen ander.”

Neem contact op voor meer informatie
  • Nieuwe kansen voor kopers: meer leenruimte in 2024

    21 November 2023
    Goed nieuws voor wie een huis wil kopen en het financieel net niet haalt, de maximale leencapaciteit gaat het komende jaar omhoog. Ook het opnemen van verduurzaming in de hypotheek wordt interessant met de nieuwe verruiming. Wat betekent het precies voor u? Onze makelaar Marco Bos vertelt over nieuwe financiële kansen voor uw huizenjacht in Barendrecht en omstreken.
    Nieuwe kansen voor kopers: meer leenruimte in 2024

Maak een afspraak

Marco Bos

Neem contact op met Marco Bos voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven