Vrijheidsakker, Barendrecht

Vrijheidsakker, Barendrecht

Modern wonen in een ruime en groene omgeving

Vrijheidsakker in Barendrecht is een schitterende wijk om in op te groeien. Door z’n kindvriendelijke karakter en goede bereikbaarheid is het een ideale omgeving om werk en wonen te combineren. Onze makelaar Jan-Jaap de Vin vertelt over een jonge wijk. 

Populair onder gezinnen

Jan-Jaap: “Vrijheidsakker is een hele leuke wijk om te wonen. Het is zeer ruim opgezet met veel groen. En divers. Want de woningen zijn relatief nieuw, gebouwd vanaf 2002, met een grote diversiteit in bouwstijlen wat het een zeer gevarieerd straatbeeld geeft. Je ziet er vooral veel huishoudens met kinderen. Door de grote populariteit en de groeiende behoefte aan nieuwe woningen ontwikkelen de prijzen zich goed in deze wijk.”

In de buurt

“Kindvriendelijk betekent ook dat er scholen en kinderopvang op loopafstand zijn. Zo kunnen kinderen naar de basisscholen De Driehoek, De Trinoom en Smitshoek. Voor kinderopvang kunnen de kleintjes terecht bij kinderdagverblijf Panda. Daarnaast zijn er in de wijk veel speelplaatsen, sportgelegenheden en groene voorzieningen om leuk buiten te kunnen spelen.”

Goede bereikbaarheid

“Voor woon-werkverkeer biedt Vrijheidsakker een goede verbinding. Via de A15 en A29 zijn omliggende steden goed te bereiken. Ook ligt het dichtbij openbaar vervoer. Met tram- en busverbindingen is het centrum van Rotterdam snel bereikbaar.”

Uw makelaar voor Vrijheidsakker 

Jan-Jaap de Vin is onze gespecialiseerde makelaar voor de Barendrechtse wijk Vrijheidsakker. Jan-Jaap: “Deze wijk is zeer populair door de ruime opzet met veel groen en speelplaatsen en de gemêleerde bouwstijlen. Een heerlijke wijk om je kinderen in te laten opgroeien terwijl je zelf makkelijk naar je werk kunt via de grote verbindingswegen.” Maak kennis met Jan-Jaap de Vin, wijkmakelaar voor Vrijheidsakker

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Vrijheidsakker? Maak dan een afspraak met onze makelaar Jan-Jaap de Vin. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0624908339  of e-mail naar janjaapdevin@remax.nl

Naar boven