Vrijheidsakker, Barendrecht

Vrijheidsakker, Barendrecht

Modern wonen in een ruime en groene omgeving

Vrijheidsakker in Barendrecht is een schitterende wijk om in op te groeien. Door z’n kindvriendelijke karakter en goede bereikbaarheid is het een ideale omgeving om werk en wonen te combineren.

Populair onder gezinnen

Vrijheidsakker is een hele leuke wijk om te wonen. Het is zeer ruim opgezet met veel groen. En divers. Want de woningen zijn relatief nieuw, gebouwd vanaf 2002, met een grote diversiteit in bouwstijlen wat het een zeer gevarieerd straatbeeld geeft. Je ziet er vooral veel huishoudens met kinderen. Door de grote populariteit en de groeiende behoefte aan nieuwe woningen ontwikkelen de prijzen zich goed in deze wijk.

In de buurt

Kindvriendelijk betekent ook dat er scholen en kinderopvang op loopafstand zijn. Zo kunnen kinderen naar de basisscholen De Driehoek, De Trinoom en Smitshoek. Voor kinderopvang kunnen de kleintjes terecht bij kinderdagverblijf Panda. Daarnaast zijn er in de wijk veel speelplaatsen, sportgelegenheden en groene voorzieningen om leuk buiten te kunnen spelen.

Goede bereikbaarheid

Voor woon-werkverkeer biedt Vrijheidsakker een goede verbinding. Via de A15 en A29 zijn omliggende steden goed te bereiken. Ook ligt het dichtbij openbaar vervoer. Met tram- en busverbindingen is het centrum van Rotterdam snel bereikbaar.

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Vrijheidsakker? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven