Hypotheekadvies

Onafhankelijk advies voor de hypotheek die bij u past

Een huis kopen begint met het vaststellen van uw budget. En die wordt weer bepaald door uw hypotheek. Hoeveel kunt u lenen en wat zijn reële woonlasten? Onze externe, onafhankelijke hypotheekadviseurs helpen u graag om tot de juiste afweging te komen voor een hypotheek op maat.

Factoren hypotheek

Bij de keuze van een hypotheek komt u voor een groot aantal afwegingen te staan. Het gaat niet alleen om uw huidige situatie maar ook om veranderende factoren. Denk aan de rentestand, uw inkomen, uw gezinssituatie en fiscale regelingen die gedurende de looptijd van de hypotheek niet gelijk blijven. Dan zijn er nog diverse hypotheekvormen- en voorwaarden die voor nieuwkomers behoorlijk verwarrend kunnen overkomen. Goed hypotheekadvies is dan onontbeerlijk bij het kopen van een huis in Barendrecht en omstreken.

Onze hypotheekadviseurs

RE/MAX Makelaarsgroep werkt samen met diverse hypotheekadviseurs, waaronder Koos Rook Financiële Diensten.
U kunt hier terecht voor een hypotheek die precies bij uw wensen en mogelijkheden past. In de loop der jaren hebben wij nauw met ze samengewerkt en konden onze klanten rekenen op de scherpste hypotheken.
Wilt u weten welke hypotheek het beste bij u past? Vraag dan een gratis hypotheekgesprek aan via het onderstaande formulier.

Naar boven