Molenvliet, Barendrecht

Molenvliet, Barendrecht

Leuk wonen in een groene, kindvriendelijke omgeving

Wonen in de wijk Molenvliet is wonen in een leuke, volgroeide wijk met veel groen, nabij het centrum van Barendrecht. Een ideale omgeving voor gezinnen met kinderen.

Volop voorzieningen

De wijk Molenvliet in Barendrecht kent vooral veel eengezinswoningen in het middensegment. Het is een typische jaren ’80 wijk met een centrale ligging ten opzichte van grote steden, winkels en uitvalswegen. Een ideale buurt voor gezinnen met kinderen en werkende ouders. In deze kindvriendelijke wijk zijn allerlei voorzieningen zoals speeltuinen, scholen en kinderopvang dicht in de buurt.

Parken en scholen

In de directe omgeving liggen Park Buitenoord en Park Nieuwland waar u heerlijk kunt wandelen en recreëren, in Park Buitenoord worden regelmatig evenementen georganiseerd. Voor boodschappen kunt u terecht in de plaatselijke supermarkt en voor een ruimer aanbod ligt het centrum van Barendrecht op 15 minuten loopafstand. De basisscholen Groen van Prinsterer en De Draaimolen zijn gelegen in de wijk Molenvliet.

Goede bereikbaarheid

In de wijk Molenvliet zijn veel openbare voorzieningen op loopafstand bereikbaar. De bushalte richting Zuidplein en Station Barendrecht is op loopafstand en met de auto bent u snel op de A15 en A16 voor verbinding met andere delen van het land. De prijzen ontwikkelen zich goed. De wijk is volgroeid en daardoor prachtig groen en gunstig gelegen nabij het centrum van Barendrecht.

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Molenvliet? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven