Bijdorp, Barendrecht

Bijdorp, Barendrecht

Wonen in de rust en ruimte van een kindvriendelijke buurt

De wijk Blijdorp in Barendrecht is een moderne wijk met volop voorzieningen en rustige straten. Een kindvriendelijke en ruime buurt. 

Een van de populairste wijken

“Bijdorp is een hele fijne wijk om te wonen en te leven. Het is verkeersluw en zeer centraal gelegen. Vooral de bouwstijl vinden veel mensen aantrekkelijk. De woningen zijn rond 1997 gebouwd en bieden veel variatie in een gebied met rustige straten en een goed onderhouden openbare ruimte. Bijdorp is een van de populairdere wijken in Barendrecht. Je ziet er vooral veel huishoudens met gezinnen door locatie, de ruime opzet en de vele speelvoorzieningen voor kinderen. De prijzen van de woningen ontwikkelen zich dan ook positief.”

In de buurt 

“Bijdorp ligt aan de buitenrand van Barendrecht. Je woont er op loopafstand van de bushalte naar Rotterdam en in 15 minuten lopen ben je in het centrum van Barendrecht. Via de grote wegen A15 en A16 is Bijdorp van buiten goed te bereiken. Het openbaar vervoer is goed geregeld in de wijk. Opgroeiende kinderen kunnen naar basisschool Het Kompas, middelbare school OZHW Groen College en kinderopvang Eiland van Marlyne. Zo kunnen ze zich binnen de wijk blijven ontwikkelen. Voor vertier gaan bewoners naar de oude dorpskern, het sfeervolle centrum van Barendrecht met allerlei leuke winkeltjes en restaurants.”

 

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Bijdorp? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven