Bijdorp, Barendrecht

Bijdorp, Barendrecht

Wonen in de rust en ruimte van een kindvriendelijke buurt

De wijk Bijdorp in Barendrecht is een moderne wijk met volop voorzieningen en rustige straten. Onze makelaar Jan-Jaap de Vin neemt u mee door een kindvriendelijke, ruime buurt. 

Een van de populairste wijken

Jan-Jaap: “Bijdorp is een hele fijne wijk om te wonen en te leven. Het is verkeersluw en zeer centraal gelegen. Vooral de bouwstijl vinden veel mensen aantrekkelijk. De woningen zijn rond 1997 gebouwd en bieden veel variatie in een gebied met rustige straten en een goed onderhouden openbare ruimte. Bijdorp is een van de populairdere wijken in Barendrecht. Je ziet er vooral veel huishoudens met gezinnen door locatie, de ruime opzet en de vele speelvoorzieningen voor kinderen. De prijzen van de woningen ontwikkelen zich dan ook positief.”

In de buurt 

“Bijdorp ligt aan de buitenrand van Barendrecht. Je woont er op loopafstand van de bushalte naar Rotterdam en in 15 minuten lopen ben je in het centrum van Barendrecht. Via de grote wegen A15 en A16 is Bijdorp van buiten goed te bereiken. Het openbaar vervoer is goed geregeld in de wijk. Opgroeiende kinderen kunnen naar basisschool Het Kompas, middelbare school OZHW Groen College en kinderopvang Eiland van Marlyne. Zo kunnen ze zich binnen de wijk blijven ontwikkelen. Voor vertier gaan bewoners naar de oude dorpskern, het sfeervolle centrum van Barendrecht met allerlei leuke winkeltjes en restaurants.”

Uw makelaar voor Bijdorp 

Jan-Jaap de Vin is onze gespecialiseerde makelaar voor Barendrechtse wijk Bijdorp. Jan-Jaap: “Bijdorp is zeer geliefd. En terecht. Het heeft alles wat je wilt om er te wonen met je gezin. Het combineert een goede bereikbaarheid voor woon- en werkverkeer met uitstekende voorzieningen in de buurt.” Maak kennis met Jan-Jaap de Vin, wijkmakelaar voor Blijdorp. 

 

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Bijdorp? Maak dan een afspraak met onze makelaar Jan-Jaap de Vin. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0624908339  of e-mail naar janjaapdevin@remax.nl

Naar boven