Vrijenburg, Barendrecht

Vrijenburg, Barendrecht

Kindvriendelijk wonen in de grootste wijk van Barendrecht

Vrijenburg in Barendrecht is een typische gezinswijk. Je vindt er uitstekende voorzieningen voor kinderen en een goede bereikbaarheid voor woon- en werkverkeer. Een prachtige, kindvriendelijke omgeving.

Fijne wijk 

Vrijenburg is een fijne wijk om te wonen. Het biedt veel variatie in bouwstijlen en door de tramverbinding is het ook goed bereikbaar zonder de auto. De nieuwbouwwijk is gebouwd vanaf 2005 en is de grootste wijk van Barendrecht. Door het kindvriendelijke karakter wonen er vooral veel huishoudens met kinderen.

Goede prijsontwikkeling

Omdat er veel behoefte is aan nieuwe woningen met een gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam, ontwikkelen de prijzen in Vrijenburg zich goed. De locatie is dan ook ideaal. Met de tram ben je snel in het centrum van Rotterdam en of in het nabijgelegen winkelcentrum Carnisse Veste.

Alles in de buurt

De tram naar Rotterdam rijdt door de wijk. Voor kinderen is er kinderopvang en basisschool De Vrijenburg op loopafstand. Verkeer van buiten kan de wijk uitstekend bereiken via de grote wegen A15 en A29. Verder zijn er volop winkels, sportverenigingen en een park om heerlijk in te wandelen.

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Vrijenburg? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven