Vrijenburg, Barendrecht

Vrijenburg, Barendrecht

Kindvriendelijk wonen in de grootste wijk van Barendrecht

Vrijenburg in Barendrecht is een typische gezinswijk. Je vindt er uitstekende voorzieningen voor kinderen en een goede bereikbaarheid voor woon- en werkverkeer. Onze makelaar Jan-Jaap de Vin vertelt over deze prachtige, kindvriendelijke omgeving.

Fijne wijk 

Jan-Jaap: “Vrijenburg is een fijne wijk om te wonen. Het biedt veel variatie in bouwstijlen en door de tramverbinding is het ook goed bereikbaar zonder de auto. De nieuwbouwwijk is gebouwd vanaf 2005 en is de grootste wijk van Barendrecht. Door het kindvriendelijke karakter wonen er vooral veel huishoudens met kinderen.” 

Goede prijsontwikkeling

“Omdat er veel behoefte is aan nieuwe woningen met een gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam, ontwikkelen de prijzen in Vrijenburg zich goed. De locatie is dan ook ideaal. Met de tram ben je snel in het centrum van Rotterdam en of in het nabijgelegen winkelcentrum Carnisse Veste."

Alles in de buurt

“De tram naar Rotterdam rijdt door de wijk. Voor kinderen is er kinderopvang en basisschool De Vrijenburg op loopafstand. Verkeer van buiten kan de wijk uitstekend bereiken via de grote wegen A15 en A29. Verder zijn er volop winkels, sportverenigingen en een park om heerlijk in te wandelen.”

Uw makelaar voor Vrijenburg 

Jan-Jaap de Vin is onze gespecialiseerde makelaar voor de Barendrechtse wijk Vrijenburg. Jan-Jaap: “ Vrijenburg is de grootste wijk in Barendrecht. Door z’n vele voorzieningen en ideale ligging ten opzichte van Rotterdam is het voor velen de perfecte omgeving om er met je gezin te vestigen.” Maak kennis met Jan-Jaap de Vin, wijkmakelaar voor Vrijenburg

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Vrijenburg? Maak dan een afspraak met onze makelaar Jan-Jaap de Vin. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0624908339  of e-mail naar janjaapdevin@remax.nl

Naar boven