Makelaar Jan-Hein Schilderman

Makelaar Jan-Hein Schilderman

Bel of WhatsApp 06 51063674 of e-mail naar jhschilderman@remax-mg.nl

Makelaar Jan-Hein Schilderman woont in Barendrecht en heeft ruime ervaring in de makelaardij. Al vanaf 1995 is hij werkzaam als makelaar en taxateur in Barendrecht, Rotterdam en omstreken. In deze periode is hij betrokken geweest bij meer dan 1000 transacties van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed.

Juiste taxatie

Jan-Hein: "Jarenlange marktervaring, vakkennis, bouwkundige expertise, gevoel en karakter, permanente educatie en moderne technologieën zijn de basis voor een juiste taxatie. Vanwege mijn gedrevenheid en liefde voor het vak, een zeer uitgebreid netwerk van cliënten en relaties, persoonlijke betrokkenheid en integriteit bij mijn opdrachtgevers kan ik u uitstekend van dienst zijn bij de aan- of verkoop, de aan- of verhuur of taxatie van uw onroerende zaak."

Bijzondere onroerende zaken

"Naast bemiddeling bij woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimten heb ik ervaring met bijzondere onroerende zaken zoals: kerken, jachthavens, natuurgronden, horeca en andere. Mijn resultaten, onderscheidingen en referenties kunnen op verzoek worden aangetoond."

Bedrijfsmatig vastgoed

"Behalve register makelaar en taxateur wonen / midden- en kleinbedrijf ben ik als een van de weinigen in Barendrecht register makelaar & taxateur bedrijfsmatig vastgoed. Verder ben ik lid van de secties Wonen en BOG van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed, VBO."

Eén van de grotere kantoren 

"Vanaf 2000 ben ik als zelfstandig ondernemer betrokken geweest bij de opbouw en groei van ons bijzondere makelaarskantoor “RE/MAX Makelaarsgroep”. Inmiddels zijn wij één van de grotere kantoren in de regio."

Team Jan-Hein Schilderman

"Mogelijk overweegt u om van huisvesting te veranderen of wenst u een juiste taxatie van uw onroerende zaak? Samen met mijn assistente Denise Schilderman willen wij uw belangen als klant op een goede wijze behartigen en zijn wij u graag van dienst."

Lees mijn blog:
Starters dupe van stijging woonlasten

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Jan-Hein Schilderman. Bel of WhatsApp 0651063674 of e-mail naar jhschilderman@remax-mg.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Jan-Hein Schilderman:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven