Makelaar Lisa Hagens

Makelaar Lisa Hagens

Expertises: De Oranjewijk, Taxatie

Bel of WhatsApp 0610835383 of e-mail naar lisahagens@remax.nl

Behalve makelaar is Lisa Hagens ook taxateur. Met haar grote inlevingsvermogen kan ze goed meedenken met klanten bij de aankoop en verkoop van woningen in Barendrecht. Zeker met de Oranjewijk waar ze woont, heeft ze veel affiniteit.

Duidelijk en open

Lisa Hagens werkt al bijna 20 jaar als makelaar/taxateur bij RE/MAX Makelaarsgroep. Lisa: “Mijn klanten kunnen rekenen op mijn grote netwerk en ruime aan- en verkoopervaring. Daardoor kan ik woningen op de juiste waarde waarderen. Zonder verhaaltjes. Ik ben duidelijk en open in mijn communicatie zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn.” 

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Specialisme Oranjewijk

“Ik ben in heel Barendrecht en omgeving actief en gespecialiseerd in de groene en centraal gelegen Oranjewijk. Ik woon zelf ook in deze prachtige wijk met jaren ‘30 en ‘50 woningen. Vooral de grote diversiteit van woningen spreekt mij aan. Het andere deel van de wijk - Oranjewijk 2 - bestaat uit voornamelijk jaren ’70 woningen en het Willem Alexanderplantsoen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Duidelijkheid en rust

“Het begeleiden van kopers en verkopers is een mooi en intens traject. In een korte tijd ben je nauw betrokken en intensief bezig met je opdrachtgevers. Het is vaak een drukke, stressvolle periode waarin ik duidelijkheid en rust breng voor mijn opdrachtgevers. Als mensen dan weer op hun plek zitten in het nieuwe huis dan is mijn missie weer goed volbracht. Eerlijkheid duurt het langst.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Feestje bij de notaris

“Als zelfstandig ondernemer zet ik net dat stapje harder. Je mag van je makelaar een grote mate van inzet, bereikbaarheid en betrokkenheid verwachten en die geef ik. Voor mijn klanten ben ik een eerlijke, betrouwbare en fijne partij om mee te werken. Mijn enthousiasme, ervaring en met mijn heldere uiteenzetting van zaken zijn klanten goed geïnformeerd van wat zij kunnen verwachten en hoe het aan- of verkoopproces zal verlopen. Het feestje eindigt meestal samen bij de notaris voor de overdracht!”

Neem contact op voor meer informatie
  • Huis verkopen & woningmarkt

    27 Mei 2021
    In de huidige woningmarkt denken veel woningeigenaren dat hun huis zichzelf wel verkoopt. Kopers zullen zich vanzelf aandienen dus wat is de toegevoegde waarde van de verkoopmakelaar? Onze makelaar Lisa Hagens legt uit waarom ook deze markt vraagt om de expertise van een specialist.
    Huis verkopen & woningmarkt

Maak een afspraak

Lisa Hagens

Neem contact op met Lisa Hagens voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven