Spijkenisse

Spijkenisse

Wonen in Spijkenisse

Spijkenisse is een fantastische stad om in te wonen! Met veel verschillende wijken is er voor ieder wat wils. Er zijn veel jonge gezinnen te vinden in Spijkenisse, hierdoor is het heerlijk om er op te groeien als kind. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere grote natuurspeeltuinen te vinden. 

Veelzijdig

Spijkenisse is een van de leukste gemeentes van Nissewaard. Het woningaanbod is zeer veelzijdig, er is voor ieder wel wat te vinden. Wil je liever stedelijk wonen? Geen probleem, er is een eigen theater “De Stoep”, talloze winkels en vele restaurants. Toch liever het landelijke gevoel? Aan de randen van Spijkenisse zijn rustige stadswijken nabij polders en natuurgebieden. In Spijkenisse zijn er ook voldoende parken waar je heerlijk kunt wandelen.

Bereikbaar

Spijkenisse is goed bereikbaar met de auto, metro en bus vanuit Spijkenisse Centrum als centraal punt. Binnen een half uurtje rijden ben je al in Rotterdam. Er is genoeg keuze in basisscholen, zo zijn er binnen elke wijk wel meerdere te vinden. Je kunt elke voorziening binnen Spijkenisse wel met de fiets bereiken.

Sport

Er is veel te kiezen op het gebied van sport. Zo zijn er grote voetbal-, hockey-, atletiek- en korfbalvelden. Ook voor onder andere dans, turnen, boxen en scouting zijn er genoeg mogelijkheden voor jong en oud.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Spijkenisse? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven