Makelaar Yuri van den Ende

Expertises: Essendael – Rhoon

Bel of WhatsApp 06-41349676 of e-mail naar yurivandenende@remax.nl

Yuri van den Ende is onze makelaar voor Albrandswaard en Rotterdam. Hij is gespecialiseerd als aan- en verkoopmakelaar in de Rhoonse wijk Essendael, maar kent met ruim 20 jaar ervaring Rotterdam en omgeving op zijn duimpje. Hij is een zeer ervaren makelaar, houdt van doorpakken en laat altijd uw wensen de boventoon voeren. Maak kennis met Yuri.

De waarde van uw woning

Yuri: “Wij vinden het heel belangrijk dat u op de hoogte bent van de waarde van uw woning. Wanneer u niet weet wat uw huis waard is, weet u ook niet wanneer het beste moment is om te verkopen. Of wanneer u beter het besluit kunst nemen om te blijven wonen waar u woont en al dan niet wat te verbouwen. Onze waardebepaling is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos en laat u goed zien waar u staat in de huidige woningmarkt.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS WAARDEBEPALING

Kenner van Essendael

Yuri is actief in Rhoon, Barendrecht, Rotterdam en omgeving. Essendael heeft een speciaal plekje in zijn hart. Yuri: "Rhoon voelt weer echt als vroeger. Ik groeide deels op in Rotterdam maar verhuisde op mijn zesde met mijn ouders mee naar Brabant. Ik herinnerde mij de dauw op de velden, de opgaande zon uit de weilanden en lekker veel in de natuur zijn. Vanaf het moment dat we in Rhoon zijn gaan wonen is dat weer helemaal terug. Ik hou van de dynamiek van Rotterdam en geniet ervan om me in de drukte te begeven, maar daarna wordt ik weer heel gelukkig van het leven buiten de stad.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN AANKOOPADVIESGESPREK

RE/MAX topservice

“In 2003 ben ik vol enthousiasme in de wereld van de makelaardij gestapt. Dat is een prachtig besluit geweest. Ik geniet er iedere dag weer van mensen te mogen helpen bij het aan- en verkopen van hun woning. In 2017 heb ik me als zelfstandig makelaar aangesloten bij RE/MAX. Dit is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en zorgt ervoor dat alle randzaken van mijn makelaardij zijn geregeld, zodat ik mij volledig kan focussen op mijn klanten en zo optimale service kan bieden.”

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VERKOOPADVIESGESPREK

Daarom Yuri

Yuri is uw vaste contactpersoon gedurende het hele aankoop- of verkoopproces. Hij is altijd persoonlijk betrokken bij elke stap en houdt u continu op de hoogte. En omdat hij zelfstandig ondernemer is, zet hij net dat extra stapje om het maximale resultaat voor u te bereiken. Hij ziet het als een hele eer om uw woning te verkopen. Onze klanten kiezen voor Yuri om zijn:

  • Creatieve instelling
  • Goede bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend;
  • Grote verantwoordelijkheid
  • Streven naar optimaal bereik van uw woning
  • Continue scholing door trainingen en workshops
NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Maak een afspraak

Yuri van den Ende

Neem contact op met Yuri van den Ende voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven