Meerwede, Barendrecht

Meerwede, Barendrecht

Heerlijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik

De Barendrechtse wijk Meerwede biedt een ideale combinatie. U kunt er in alle rust wonen met het gezin en toch ook genieten van de dynamiek van de grote stad. Onze makelaar Maxille Quint laat u graag kennismaken met de vele mogelijkheden van deze fraaie, groene wijk in Barendrecht.

Veel variatie

Maxelle: “In Meerwede is het gezellig wonen. Deze wijk bestaat grotendeels uit gezinnen en er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Deze wijk kent een grote diversiteit van verschillende type woningen. In de Avenue Carnisse vindt u vooral veel appartementswoningen. Aan de Meerwedesingel, aan het water, liggen 2-onder-1-kapwoningen. Het overige deel van de wijk bestaat voornamelijk uit prachtige eengezinswoningen.”

Goede bereikbaarheid

“De tram die door deze wijk rijdt, brengt u naar Rotterdam. Deze tram neemt u ook mee naar het Middeldijkerplein voor de dagelijkse voorzieningen. U kunt er terecht voor diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Ook met de auto, de royale parkeergarage biedt daarvoor volop plek. Voor kinderen zijn er verschillende kleuterscholen en basisscholen in de directe omgeving. De hele wijk is goed te bereiken met zowel met fiets, het openbaar vervoer als met de auto.”

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Meerwede, Barendrecht? Maak dan een afspraak met onze makelaar Maxelle Quint. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0611920862 of e-mail naar mquint@remax-mg.nl

Naar boven