Waterside, Rotterdam

Waterside, Rotterdam

Fraai wonen aan de Nieuwe Maas

Waterside is een schitterende moderne wijk in Rotterdam, gelegen aan de Nieuwe Maas. Een perfecte plek voor wie wil genieten van rust en ruimte aan het water. Zowel voor gezinnen, singles als stellen biedt de wijk unieke woonkansen op slechts 15 minuten van het centrum van Rotterdam.

Prachtige ligging

Wonen in Waterside betekent wonen in een eigentijdse omgeving met een prachtige ligging direct aan of nabij het water. Waterside is de ideale wijk voor wie op zoek is naar een moderne woning die past bij een moderne levensstijl. U vindt er zowel luxe appartementen als knusse eengezinswoningen in een rustige omgeving met hoofdzakelijk bestemmingsverkeer. 

Uitstekend bereikbaar

Wat deze wijk vooral bijzonder maakt, is de schitterende ligging aan de Nieuwe Maas, waar de Hollandsche IJssel en de jachthaven van IJsselmonde samenkomen. Dit maakt Waterside tot een zeer populaire wijk. Waterside is uitstekend bereikbaar via nabijgelegen uitvalswegen en het openbaar vervoer, waardoor de wijk ook gemakkelijk van buitenaf te bereiken is.

Veel mogelijkheden

In Waterside woont u aan het water. Een unieke ervaring met verfrissende wind en schitterende zonsondergangen. U geniet elke dag van een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer, in veel gevallen direct vanuit uw eigen woning. Daarnaast biedt Waterside tal van recreatiemogelijkheden. U kunt er zwemmen, zeilen, vissen en allerlei andere watersporten beoefenen.

Goede prijsontwikkeling

Waterside is een geliefde woonomgeving. De prijzen van de woningen ontwikkelen zich dan ook goed. Dat komt vooral omdat er veel vraag is naar woningen in Rotterdam en door de unieke ligging van Waterside zullen de woningprijzen naar verwachting blijven stijgen.

Uw makelaar voor Waterside 

Michel Makor is onze gespecialiseerde makelaar voor Waterside in Rotterdam. Michel: “Ik sta altijd weer versteld van de ultieme woonervaring die Waterside biedt. Het is de perfecte woonplek waar je kunt genieten van rust, natuur en prachtige uitzichten. We bieden regelmatig woningen aan in deze wijk, ook stille verkoop objecten, wie weet zit daar een woning bij die aan uw wensen voldoet.” Maak kennis met Michel Makor, uw makelaar voor de Rotterdamse wijk Waterside

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Waterside, Rotterdam? Maak een afspraak met onze makelaar Michel Makor. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven