Waterside, Rotterdam

Waterside, Rotterdam

Modern wonen aan de Nieuwe Maas 

De wijk Waterside in Rotterdam ligt prachtig aan de Nieuwe Maas en heeft voornamelijk jonge woningen. Onze makelaar Jan-Jaap de Vin over deze schitterende nieuwe locatie. 

Mooie ligging

Jan-Jaap: “Waterside is een jonge wijk met moderne woningen. Het is rustig gelegen met alleen bestemmingsverkeer. Door de mooie ligging aan het water van de Nieuwe Maas, op de kruising van de Hollandsche IJssel en de jachthaven van IJsselmonde is het direct ook een zeer populaire wijk."

Goede prijsontwikkeling

“De prijzen van de woningen ontwikkelen zich dan ook goed. Dat komt ook omdat er veel vraag is naar woningen in Rotterdam en door de unieke ligging zullen de woningprijzen naar verwachting blijven stijgen. Via de nabijgelegen uitvalswegen en het openbaar vervoer is de wijk ook van buiten uitstekend te bereiken."

Uw makelaar voor Waterside

Jan-Jaap de Vin is onze gespecialiseerde makelaar voor Rotterdamse wijk Waterside. Jan-Jaap: “Waterside combineert een unieke ligging aan het water met een goede bereikbaarheid naar Rotterdam. Deze wijk groeit met de dag in populariteit.” Maak kennis met Jan-Jaap de Vin, wijkmakelaar voor Waterside

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning verkopen of een woning kopen in Waterside? Maak dan een afspraak met onze makelaar Jan-Jaap de Vin. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0624908339  of e-mail naar janjaapdevin@remax.nl

Naar boven