Welkom bij RE/MAX

De grootste makelaarsorganisatie ter wereld

RE/MAX is een wereldwijd franchiseconcept dat bestaat uit zelfstandige ondernemers met meer dan 140.000 makelaars in 110 landen. RE/MAX Makelaarsgroep is hier onderdeel van en bestaat uit vier zelfstandige Register Makelaars / Taxateurs o.z. die allen onder één naam en beeldmerk hun diensten aanbieden. Om een optimale dienstverlening te realiseren, worden de makelaars ondersteund door een professionele, commerciële binnendienst en zijn wij betrokken, deskundig en innoverend. Ons lidmaatschap van brancheorganisatie VBO Makelaar waarborgt dat u met een deskundige te maken heeft.

Tel al onze ervaring bij elkaar op, dan wij hebben bij elkaar meer dan 45 jaar werkervaring. Dit is dan ook de reden dat wij de markt als geen ander kennen en over een groot netwerk en grote portefeuille beschikken. Bovendien staat marketing bij ons centraal, waardoor uw woning of bedrijfspand altijd maximaal onder de aandacht wordt gebracht.

RE/MAX is een wereldwijd netwerk met zelfstandige makelaars. De makelaars staan altijd voor u klaar en zijn 100% gemotiveerd om u te ondersteunen en adviseren tijdens het proces van het verkopen of kopen van uw woning.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van het wereldwijde RE/MAX en onze lokale aanpak? Neem dan contact met ons op. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaars en diensten. Bel 0180 615 233 of e-mail naar barendrecht@remax.nl

Naar boven