De Portlandse Driehoek, Rhoon

De Portlandse Driehoek, Rhoon

Heerlijk wonen, dichtbij natuur en voorzieningen

De Portlandse Driehoek met de wijken Regenboog en Saffier, is een fantastische plek om te wonen. Het ligt aan schitterende natuur en het heeft allerlei voorzieningen in de wijk. Vooral voor kinderen is het een ideale omgeving om in op te groeien met alle voorzieningen in de buurt. Onze makelaar Marco Bos woont er al jaren met zijn gezin naar volle tevredenheid en neemt u graag mee door zijn favoriete wijk in Barendrecht.

Alles in de buurt

Marco: “De Portlandse Driehoek heeft alles wat je voor je gezin kunt bedenken. Ongeveer 70% van de driehoek ligt aan recreatiegebied, parken of groenstroken. Midden in de wijk ligt winkelcentrum Hof van Portland waar je terecht kunt voor winkels als Albert Heijn, Verhage, Uljee, Primera, bloemist en een kapper. Het is een ideaal kleinschalig winkelcentrum. In het verlengde van Hof van Portland ligt de schoolcampus met drie basisscholen en twee kinderdagverblijven. Tussen de winkels en de schoolcampus in ligt de huisartsenpraktijk Portland, apotheek en de bibliotheek. Je hebt dus alles in de buurt op fietsafstand.”

Huizen in Portland 

“De wijk heeft een zeer gevarieerde uitstraling met veelal woningen die gebouwd zijn in de jaren ’30. Maar ook vind je er moderne, strakke architectuur van recent gebouwde woningen. Door de populariteit en de gunstige ligging van de wijk verwachten we dat de huizenprijzen voorlopig nog wel zullen stijgen.”

Veel voorzieningen

“Voor kinderen is er veel te doen in de Portlandse Driehoek. Bij de schoolcampus zijn bijvoorbeeld grote speelpleinen. Er is een kunstgrasveldje voor voetbal en hockey. Daarnaast zijn er ook nog diverse speeltuintjes en groenstroken in de omgeving. Tussen de wijk en rondweg de Rhoonse Baan, ligt nog een grote groenstrook met waterpartijen en een skatebaan en stormbaan.”

Ideaal voor jonge gezinnen

“De wijk is zeer populair onder jonge gezinnen omdat de voorzieningen zo goed zijn. Verder heb je een zeer goede en snelle ontsluiting naar rondwegen met verbindingen naar Rotterdam, de snelweg a15. Ook het metrostation Slinge ligt op fietsafstand.”

Uw makelaar voor de Portlandse Driehoek 

Marco Bos is onze gespecialiseerde makelaar voor de Barendrechtse wijk de Portlandse Driehoek. Marco: “Ik woon zelf in deze wijk en ons zoontje gaat ook naar een van de scholen op de campus. Ik kom ook veel klanten tegen bij de AH of bij de bakker waar ik even een praatje mee maak. Het is altijd weer fijn om te horen dat ze enthousiast zijn over hun nieuwe woonplek.” Maak kennis met Marco Bos, wijkmakelaar voor de Portlandse driehoek

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in de Portlandse driehoek? Maak dan een afspraak met onze makelaar Marco Bos. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0624995934 of e-mail naar marcobos@remax.nl

Naar boven