Onze voordelen

Ontdek de grote voordelen van RE/MAX Makelaarsgroep

RE/MAX Makelaarsgroep, De Makelaars van Barendrecht, biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn wij toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden u een aantal unieke voordelen.

Zelfstandige makelaars

Ons kantoor bestaat uit 4 zelfstandige makelaars. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben onze makelaars zich aangesloten bij RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor. Deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat onze makelaars altijd scherp zijn op hun service en kennis.

Kennis van de wijk

Locatie speelt een grote rol bij de koop of verkoop van een woning. Daarom hebben wij de expertise van onze makelaars verdeeld over de woonwijken van Barendrecht en omgeving. Elke makelaar kent zijn wijk op z’n duimpje. Van toekomstige bouwplannen tot waardeontwikkelingen van woningen, onze ‘wijkmakelaars’ weten precies wat er speelt. Hierdoor krijgt u antwoorden op vragen als:

 • Hoe zit het met het ophalen van vuilnis in dit gedeelte van het dorp?
 • Heb je in dit gebied een parkeervergunning nodig?
 • Heb je een vergunning nodig als je iets wilt verbouwen in het huis?

Over deze en vele andere typische wijkonderwerpen kunnen we u direct informeren. 

Kracht van de groep

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 140.000 makelaars. Ook in Barendrecht zijn wij de grootste met 4 makelaars voor koop, verkoop en verhuur van onroerend goed. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw woning of een scherpe onderhandeling bij de aankoop van een woning. Lees meer over RE/MAX

No Cure, No Pay

We doen er alles aan om u optimaal te helpen. Dat doen we op No Cure, No Pay basis. Mocht het onverhoopt niet lukken om u van dienst te zijn, dan betaalt u niets. Wij rekenen geen courtage als we uw huis niet hebben verkocht. Wel zo eerlijk. Het enige waar wij een bedrag voor rekenen, zijn de marketingkosten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Barendrecht en omgeving

Behalve van Barendrecht hebben we ook veel kennis van de huizenmarkt in omliggende gemeenten. Wij zijn u ook graag van dienst in onder andere Rhoon, Ridderkerk, Heerjansdam en Rotterdam.

Korte lijnen 

We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Bij ons begeleidt één makelaar u persoonlijk bij de verkoop of aankoop van een woning. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen met u en alle andere betrokken partijen.

Marketing 

We beschikken over een groot aanbod van marketingmiddelen. We maken optimaal gebruik van deze middelen om uw woning in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van Funda.nl, social media zoals Facebook en Instagram advertenties, flyers, nieuwbrieven, te koop bord en we hebben een etalage midden in het centrum van Barendrecht op een prominente locatie.

Up-to-date 

Onze makelaars worden continu bijgeschoold via verplichte permanente educatie, op speciale conferenties en middels trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt.

Keurmerken en certificaten

RE/MAX Makelaarsgroep is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en VBO Makelaar. U bent in goede handen bij de RE/MAX De Makelaars van Barendrecht.

Ervaren makelaars 

U heeft altijd contact met één makelaar. Van het begin tot het eind is het dezelfde makelaar die uw begeleidt bij de verkoop of aankoop van de woning. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. We zijn het grootste makelaarskantoor in Barendrecht met specialisten op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie voor zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed.

Uitstekende bereikbaarheid 

Uw makelaar staat graag voor u klaar. Het zelfstandig ondernemerschap van de makelaar zorgt voor een maximale service, klantvriendelijkheid en geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Kortom, daarom RE/MAX Makelaarsgroep

Onze klanten kiezen voor:

 • Diepgaande kennis van de huizenmarkt in Barendrecht en omgeving
 • Jarenlange ervaring, meer dan 45 jaar
 • De grootste makelaar van Barendrecht
 • Onze makelaars zijn zelfstandig ondernemers
 • Goed bereikbaar
 • No Cure, No Pay
 • Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
 • Optimale aandacht voor uw woning door ons uitgebreide marketingplan
 • Hoge beoordelingen van onze opdrachtgevers
 • Up-to-date kennis, door permanente educatie
 • Aangesloten bij NWWI, NRVT en VBO Makelaar

Neem een kijkje in ons kantoor

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van RE/MAX Makelaarsgroep, De Makelaars van Barendecht? Neem dan contact met ons op. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaars en diensten. Bel 0180 615 233 of e-mail barendrecht@remax.nl

Naar boven