Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Ons advies voor de juiste vraagprijs

U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat de woning waard is. Onze makelaars bepalen gratis de waarde van uw woning. Hun kennis van de huizenmarkt in Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk en omstreken gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van het juiste advies!

De waarde van uw woning

Een waardebepaling is een momentopname. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Ook een verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde van het huis. Bovendien zal de marktwaarde worden beïnvloed door de omgeving, de ligging en vraag en aanbod in de omgeving. Maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en het beleid van de overheid. Onze makelaars hebben lokale kennis en expertise om uw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten. Deze waardebepaling wordt door een van onze makelaars uitgevoerd en is geheel vrijblijvend.

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren, zoals:

  • Een huis kopen
    U heeft een huis op het oog en u wilt weten wat uw huidige woning waard is om in te schatten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn. Onze makelaars voeren graag een gratis waardebepaling uit waarmee u een realistisch beeld heeft van de waarde van de woning.
     
  • Uw huis verkopen
    Met onze gratis waardebepaling krijgt u een realistisch beeld van de waarde van de woning. Tevens adviseren wij u over de mogelijke vraagprijs en over de te hanteren strategie voor het maximale resultaat.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u ook weten wat de waarde is van uw woning? Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Liever direct contact? Bel 0180-615233 en maak een afspraak met een van onze makelaars. Of e-mail naar barendrecht@remax.nl

Naar boven