RE/MAX Makelaarsgroep

Niet pandgericht maar klantgericht

Bij RE/MAX Makelaarsgroep, de makelaars van Barendrecht, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat niet het pand centraal maar de klant. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop of aankoop van uw woning zijn wij tevreden. Lees alles over de voordelen van onze dienstverlening, wereldwijde makelaarsorganisatie en de ervaringen van onze klanten.

Onze voordelen

In een markt waar de concurrentie groot is, zijn we bij de Makelaars van Barendrecht toch in staat om ons te onderscheiden. Onze makelaars bieden een aantal unieke voordelen zoals no cure, no pay service, locale expertise, professionele promotie en 24/7 bereikbaarheid. Ontdek al onze voordelen.

Lees verder

Reviews van blije klanten

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de grote voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees de reviews van onze blije klanten.

Lees verder

De grootste makelaarsorganisatie

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 140.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al ruim 45 jaar. Voor u betekent dat een ideale combinatie van internationale expertise en lokale kennis van de woningmarkt. Lees over de grote voordelen van onze moederorgansiatie.

Lees verder

Open Huizen Dag

Kom vrijblijvend bezichtigen op zaterdag 30 september Onze Open Huizen Dag is een ideale gelegenheid om een eerste indruk te krijgen van uw droomhuis. Laagdrempelig meerdere huizen op één dag bezichtigen.

Lees verder

De actuele woningmarktcijfers van Barendrecht

Wat doet de Barendrechtse woningmarkt? Onze makelaars houden de ontwikkelingen op de Barendrechtse woningmarkt nauwlettend in de gaten. Aan de hand van actuele data weten we alles over prijsschommelingen per wijk. En die kennis delen we graag met u. Zodat u altijd zeker bent van de juiste prijs bij verkoop en een realistisch bod bij de aankoop van uw nieuwe woning. Bekijk de prijsontwikkelingen op de Barendrechtse woningmarkt van het afgelopen kwartaal.

Lees verder

Ons landelijke netwerk

Bij RE/MAX hebben we een groot aantal vestigingen, verspreid door heel Nederland. Door onze nauwe contacten met andere kantoren kunnen we u helpen wanneer u bijvoorbeeld plannen heeft om in een ander deel van het land te wonen. De landelijke makelaars van RE/MAX staan graag voor u klaar. Maak kennis met onze zusterkantoren.

Lees verder

Ons team

Maak kennis met onze medewerkers en makelaars. Zij staan voor u klaar om het hoogste resultaat te halen uit de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van uw nieuwe woning.

Lees verder

Onze makelaars bloggen

Onze makelaars weten alles over de woningmarkt van Barendrecht en omgeving. Die kennis delen we graag met u. Wat komt er allemaal kijken bij uw nieuwe woonavontuur? Wat doen de huizenprijzen? Wanneer kunt u het beste uw huis verkopen? U leest er alles over in de blogs van onze makelaars.

Lees verder

Vacatures

Bij RE/MAX Makelaarsgroep zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team van zelfstandige makelaars te versterken.

Lees verder
Naar boven