Nieuweland, Barendrecht

Nieuweland, Barendrecht

Alle ruimte voor gezinnen met jonge kinderen 

De wijk Nieuweland in Barendrecht staat bekend om z’n kindvriendelijke opzet met veel eengezinswoningen. Makelaar Marco Bos neemt u mee door een ideale wijk voor jonge gezinnen. 

Ruim en groen

Marco: "Nieuweland is een van de grootste wijken in Barendrecht en bestaat uit 5 delen. Omdat deze delen haarfijn in elkaar overlopen merk je daar weinig van. De wijk bestaat uit veel eengezinswoningen omdat daar destijds heel veel vraag naar was. Nieuweland werd sinds 1990 een ideale vestigingsplek voor jonge gezinnen. Het is zeer kindvriendelijk opgezet. Heel ruim met veel groenstroken en kinderspeelplaatsen."

In de buurt

"De straten in Nieuweland hebben namen van componisten en instrumenten. Daarom wordt het ook wel de muziekbuurt genoemd. Midden in de wijk ligt het Muziekplein met een grote supermarkt, bakker, drogisterij en bloemist. Even verderop ligt de basisschool de Draaimolen. Heel strategisch. Want het ligt precies bij de ‘hoofdingang’ van de wijk. Naast de Draaimolen ligt ook een kinderdagverblijf en de wijken ernaast hebben ook nog twee basisscholen. Dus een mooie verdeling over de wijken en het gebied."

Vooral eengezinswoningen

"In Nieuweland wonen vooral veel jonge gezinnen of gezinnen met tieners. Qua opbouw zie je dat er met name veel aanbod is van kleine, middelgrote en grote eengezinswoningen. Het aanbod twee onder een kap woningen en vrijstaande woningen is wat minder."

Uw makelaar voor Nieuweland 

Marco Bos is onze gespecialiseerde makelaar voor de wijk Nieuweland in Barendrecht. Marco: “Vanaf het moment dat ik begon als makelaar heb ik altijd al wat met deze wijk gehad. Ik begreep de klant ook goed want is was destijds van de leeftijd als de mensen daar gingen wonen. Dan weet je hoe het is om met een jong gezin je ergens te vestigen. Daarom kon ik me ook goed inleven in de wensen en eisen van kopers en verkopers.” Maak kennis met Marco Bos, wijkmakelaar voor Nieuweland

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Nieuweland? Maak dan een afspraak met onze makelaar Marco Bos. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0624995934 of e-mail naar marcobos@remax.nl

Naar boven