De waarde van uw woning

Kies de beste waardebepaling voor uw plannen

De waarde van uw woning heeft u nodig voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuw huis wilt kopen of de WOZ-waarde van uw huidige woning wilt controleren. Daarvoor bieden wij verschillende mogelijkheden. Kies hieronder de waardebepaling die past bij uw plannen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Online waardebepaling

Wilt u snel een eerste indruk van de waarde van uw woning? Kies dan voor een online waardebepaling. Deze is gratis en komt tot stand door vergelijkingen met eerder verkochte woningen in de buurt. U hoeft alleen het adres van uw huis in te vullen en u ontvangt de waarde direct via e-mail. Dit is de snelste manier om een indicatie te krijgen van de waarde van uw woning.

Doe de Online waardebepaling

Gratis waardebepaling

De Gratis waardebepaling is nauwkeuriger dan de Online waardebepaling. Een van onze makelaars komt dan bij u langs en bepaalt de waarde van uw woning. Deze is gebaseerd op alle zaken die van invloed zijn op de marktwaarde zoals de algehele staat van de woning, verbouwingen en vernieuwingen. Verder is er dan ook de gelegenheid om advies te vragen over uw woonwensen of uw verhuisplannen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een bevestiging van de waarde van uw woning met een advies voor de vraagprijs van uw woning.

Vraag een Gratis waardebepaling aan

Taxatie

Voor de meest uitgebreide waardebepaling kiest u een taxatie. Onze taxateur bepaalt de waarde van uw woning aan de hand van recente transacties van vergelijkbare woningen en de huidige marktomstandigheden. De uitkomst hiervan wordt verwerkt in een gevalideerd taxatierapport. Dit is een officieel document dat u kunt gebruiken voor onder andere de aanschaf van een woning, (her-)financiering,  aanpassing rente(opslag) of voor een verdeling bij een echtscheiding.

Lees meer over de taxatie van uw woning

Hypotheekadvies

Is de waarde van uw woning bekend? Dan is de volgende stap een gesprek met de hypotheekadviseur en daarna heeft u een goed beeld van uw financiële mogelijkheden. Dan bent u klaar voor de huizenjacht. Onze externe hypotheekadviseurs helpen u graag om tot de juiste afweging te komen voor een hypotheek op maat. Dan weet u precies hoeveel u kunt lenen en wat reële woonlasten zijn.

Maak een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek

Maak een afspraak

Wilt u weten welke waardebepaling voor uw situatie het meest geschikt is? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over alle soorten waardebepalingen.

Naar boven