De Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard

Wonen in landelijke charme met de stad om de hoek

De Hoeksche Waard biedt een unieke woonervaring. U kunt er genieten van de rust en ruimte van het landelijke leven, zonder afstand te doen van stedelijke gemakken. De uitstekende voorzieningen, goede bereikbaarheid en aandacht voor duurzaamheid maken het een ideale plek om te wonen en te leven. Ontdek de Hoeksche Waard, een prachtige groene omgeving op slechts 15 minuten afstand van het bruisende Rotterdam.

Rust en ruimte

De Hoeksche Waard ontstond in 2019 na een gemeentelijke herindeling van de vijf Zuid-Hollandse gemeenten Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas. Samen biedt de Hoeksche Waard een unieke combinatie van rust en ruimte, met een divers aanbod aan dorpen, elk met een eigen karakter en architectuur. In bijna elk dorp vindt u sportverenigingen voor voetbal en tennis, en voor de golfliefhebbers zijn er uitstekende golfbanen in Strijen en Numansdorp. Bovendien zijn er diverse jachthavens en mogelijkheden voor voortgezet onderwijs in Oud-Beijerland en Klaaswaal.

Wonen in de Hoeksche Waard

In de Hoeksche Waard vindt u een perfecte balans tussen landelijk wonen en stedelijke gemakken. Het gebied is rijk aan natuurlijke schoonheid, met uitgestrekte polders, kronkelende dijken en talloze waterwegen. De ruimte en rust die u hier vindt, zijn ongeëvenaard. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven, zonder in te boeten aan voorzieningen en bereikbaarheid.

Veel voorzieningen

De dorpen in de Hoeksche Waard beschikken over uitstekende voorzieningen, waaronder scholen, winkels, sportfaciliteiten en gezondheidscentra. Bovendien is er een actief verenigingsleven, waardoor u zich snel thuis zult voelen. Het gebied is ook rijk aan cultuur, met diverse musea, galerieën en historische bezienswaardigheden.

Goed bereikbaar

De Hoeksche Waard is uitstekend bereikbaar via de uitvalswegen, niet alleen naar Rotterdam, maar ook richting Brabant, Antwerpen en Zeeland. Of u nu op zoek bent naar een dijkwoning, eengezinswoning, woonboerderij of luxe villa, hier vindt u zeker de woning die bij u past!

Groene toekomst

De Hoeksche Waard heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er zijn diverse initiatieven om de leefbaarheid en de duurzaamheid van het gebied te bevorderen, zoals het aanleggen van groene daken, het stimuleren van lokaal geproduceerd voedsel en het bevorderen van duurzaam vervoer. Hierdoor draagt u als inwoner van de Hoeksche Waard direct bij aan een betere en groenere toekomst.

Uw makelaar voor de Hoeksche Waard

Michel Makor is onze gespecialiseerde makelaar voor de Hoeksche Waard. Michel: “Sinds 1987 heb ik met mijn gezin gewoond in Strijen, Oud-Beijerland en Numansdorp, en ik heb mijn werk als makelaar altijd met veel plezier gedaan. Zo ken ik elk straatje, elke dijk en elke buurtschap in deze regio, wat uw zoektocht des te gemakkelijker maakt. Deze kennis deel ik graag met mijn klanten zodat ze een goed beeld krijgen van hun toekomstige woonomgeving of een sterke strategie bij de verkoop van hun woning.” Maak kennis met Michel Makor, uw makelaar voor de Hoeksche Waard

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in de Hoeksche Waard? Maak dan een afspraak met onze makelaar Michel Makor. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden.

Naar boven