Makelaar Maxelle Quint

Makelaar Maxelle Quint

Expertises: Meerwede Noord en Zuid

Bel of WhatsApp 0611920862 of e-mail naar maxellequint@remax.nl

Maxelle Quint is de makelaar voor Rotterdam en Barendrecht. Ze is gespecialiseerd in de wijken Meerwede Noord en Zuid. Zij is een zeer kundige makelaar, denkt mee en heeft overal een oplossing voor. Maak kennis met Maxelle.

 

Aanpakken en snel schakelen

Maxelle Quint is een actieve makelaar. Met veel enthousiasme zorgt ze ervoor dat haar klanten het maximale halen uit de koop of verkoop van hun woning. Maxelle: “Sinds 2019 ben ik werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX. Persoonlijke aandacht en snel schakelen staan bij mij hoog in het vaandel. Geen enkele opdracht is voor mij gek genoeg. Ik pak alles aan met veel passie en toewijding.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Specialisme Meerwede Noord en Zuid

Maxelle is actief in Barendrecht, Rotterdam en omgeving. Daarnaast is ze gespecialiseerd in de Barendrechtse wijken Meerwede Noord en Zuid. Maxelle: "Barendrecht voelt echt als mijn thuis. Zelf ben ik hier opgegroeid en heb er mijn gehele schooltijd doorlopen. Hier wonen veel familieleden van mij waar ik uiteraard geregeld op visite ben. Wonen in Barendrecht betekent het beste uit twee werelden: je hebt er de rust van het 'buiten de stad wonen' met alle voorzieningen binnen handbereik terwijl je toch dichtbij de dynamiek van Rotterdam bent.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Uit eigen ervaring

“Na meer dan 12 jaar ervaring als Equin makelaar in het topsegment, kwam ik bij het kopen van mijn eerste eigen woning een luisterend oor en begeleiding tekort. Terwijl dit moment al spannend genoeg is en vooral leuk hoort te zijn. Door deze ervaring heb ik besloten om me te specialiseren als woningmakelaar. Zo kan ik mijn cliënten geven wat ik zelf miste: begeleiding van A tot Z, iemand die 7 dagen per week bereikbaar is met uitgebreide kennis en persoonlijk contact. En vooral een luisterend oor.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Extra aandacht

“Omdat ik een zelfstandig ondernemer ben, sluiten de deuren nooit om 17:30 uur. Als geen ander weet ik dat de vragen komen tijdens het avondeten met het gezin. Ook dan ben ik bereikbaar om de vragen te beantwoorden op elke manier die gewenst is. Niet alleen in de avond maar ook in het weekend ben ik bereikbaar. Want dat zijn juist de momenten waarop je bezig bent met verhuisplannen.”

Neem contact op voor meer informatie

Maak een afspraak

Maxelle Quint

Neem contact op met Maxelle Quint voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven