We vallen in de prijzen!

Door op 19 Mei 2022

Makelaar van het Jaar én Life Time Achievement

Tijdens de RE/MAX Award Night vrijdag 22 april hebben we maar liefst drie prachtige awards in ontvangst mogen nemen. Voor alle drie hebben we heel hard gewerkt en we zijn er heel dankbaar voor, maar op twee van deze awards zijn we extra trots!
 

Makelaar van het jaar 2021

Martijn Groot, RE/MAX Nederland aan Marco Bos, onze makelaar en kantooreigenaar: “Een award als erkenning en waardering voor de makelaar die het afgelopen jaar de hoogste courtage omzet in Nederland heeft behaald. Dit resultaat heb je mede behaald omdat klanten jou waarderen om jouw kennis en deskundigheid, betrouwbaarheid, passie en gedrevenheid. Ondanks deze prachtige waarderingen blijf jij in jezelf investeren door de RE/MAX Trainingen te volgen. Kortom deze award heb jij echt verdiend.”

Life Time Achievement Award

“Op basis van jouw deskundigheid, tomeloze inzet, passie voor het vak en voor je gehele RE/MAX carrière, zijn wij trots dat wij jou deze award mogen uitreiken. Marco, het is bijzonder wat jij bereikt hebt. Naast de drukte in de makelaardij lukt het jou ook om een inspirator te zijn voor al jouw collega’s op kantoor. Deze award heeft betrekking op jouw gehele RE/MAX carrière, het aantal transacties en jouw professionaliteit als RE/MAX Makelaar. Je behoort hiermee tot een select gezelschap binnen RE/MAX wereldwijd.”

Platinum Club Award

Met onze derde prijs behoren we nu tot een select gezelschap van makelaars die jaarlijks een hoge omzet genereren. Ook dit was het resultaat van geweldig teamwork en onze manier van werken waarbij klanten centraal staan. En dat heeft z'n vruchten afgeworpen. Supertrots!

Maak een afspraak

Wilt u weten wat wij voor uw woonplannen kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze makelaars en ontdek de voordelen van onze prijswinnende aanpak.

Naar boven