Makelaar Erik Vos

Makelaar Erik Vos

Expertise: Ridderkerk

Bel of WhatsApp 0657585985 of e-mail naar erikvos@remax.nl

Makelaar Erik Vos is actief in Barendrecht en omgeving en gespecialiseerd in Ridderkerk. Bij Erik en zijn team staan persoonlijke aandacht en betrokkenheid voorop. Met zijn team en netwerk zet hij zich in om woondromen van klanten te realiseren bij aankoop en verkoop van woningen. Maak kennis met Erik Vos. 

Optimale klanttevredenheid

Erik: “Ik ben bij RE/MAX Makelaarsgroep in Barendrecht aan de slag gegaan om als zelfstandige makelaar te streven naar resultaat en optimale klanttevredenheid. Iedere klant verdient in mijn ogen het beste. En dat draait om persoonlijk contact en aandacht. Mijn kennis en ervaring met het werkgebied, mijn grote netwerk binnen de regio, mijn ervaring om mensen te kunnen helpen met het realiseren van hun woondromen geven mij dagelijks enorm veel energie om aan de slag te gaan.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Oplossingsgericht en creatief

“Grote delen van Ridderkerk, Barendrecht en Rotterdam zijn zeer bekend terrein voor mij. Door goed te weten wat een klant zoekt ben ik in staat om dat te vinden waar een klant blij van wordt. Daarnaast denk ik oplossingsgericht en ben ik in staat om creatief mee te denken. Ik adviseer over verschillende mogelijkheden en oplossingen die een woning of de omgeving bieden. Daardoor worden eventuele onmogelijkheden toch mogelijk.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Netwerk met experts

“Ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening waardoor ik graag als sparringpartner meedenk over financieringen. Daarnaast kunnen mijn klanten rekenen op mijn grote netwerk van zeer goede hypotheekadviseurs, aannemers en bouwkundigen.”

 
Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Team Erik Vos

“Als zelfstandig ondernemer loop je net een stap harder. Samen met mijn vrouw Nancy staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Wij zijn en blijven het aanspreekpunt van het begin tot het eind. Want persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons voorop. Het kopen of verkopen van een huis is immers een zeer belangrijke stap in een mensenleven en dat moet een feestje zijn. Wij zetten ons hiervoor maximaal in om dit proces vlekkeloos te laten verlopen. Net zoals al die andere RE/MAX collega’s die zich hier dagelijks voor inzetten.”

Neem contact op voor meer informatie

Maak een afspraak

Erik Vos

Neem contact op met Erik Vos voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven