Top makelaar!

Meer beoordelingen
Verder lezen
Recensies

Makelaar Jan-Jaap de Vin

Expertises: Bijdorp, Vrijenburg, Vrijheidsakker, Waterside, taxatie

Bel of WhatsApp 0624908339 of e-mail naar janjaapdevin@remax.nl

Jan-Jaap de Vin is makelaar voor Barendrecht en gespecialiseerd in de wijken Bijdorp, Vrijenburg, Vrijheidsakker en het Rotterdamse Waterside. Als Register Makelaar/Taxateur haalt Jan-Jaap het maximale resultaat bij aankoop en verkoop van woningen. Op een positieve manier, met een koel hoofd en een warm hart.

Reële waardebepalingen

Jan-Jaap: “Als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Barendrecht, Rhoon en omgeving zet ik mij in op het gebied van woningen. Ik zie het als mijn taak om te adviseren met reële waardebepalingen, de juiste marketing in te zetten en dit alles met maximale persoonlijke aandacht. In 2019 heb ik weer een award gewonnen, uitgereikt op basis van mijn prestaties en service bij het aankopen en verkopen van huizen.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Persoonlijke aanpak

“Tijdens het hele verkoop- en aankoopproces van een woning begeleid ik mijn klanten op een persoonlijke wijze. Van het eerste contact tot en met het passeren van de akte bij de notaris. Uiteraard kunnen klanten ook na de overdracht van het huis bij mij terecht voor advies of ondersteuning.”
Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Maximaal resultaat

“Mijn zelfstandig ondernemerschap garandeert een maximale service, hoge kwaliteit van dienstverlening, klantvriendelijkheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en dit alles met vakkennis en enthousiasme. Mijn bedrijf staat voor: het maximale resultaat behalen voor mijn klanten met de beste service en op een positieve manier. Eerlijk en transparant. Met een koel hoofd en een warm hart.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Team Jan-Jaap

Jan-Jaap wordt ondersteunt door zijn assistent-makelaar Natalie. Jan-Jaap: ”Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en we weten precies wat er speelt bij onze klanten. Door onze ruime ervaring in de makelaardij krijgen wij vooral veel opdrachten door aanbevelingen van tevreden verkopers of tevreden kopers. Zij zijn vooral onder de indruk van onze vriendelijke, persoonlijke en deskundige begeleiding en uiteraard de succesvolle transacties.”

Neem contact op voor meer informatie

Maak een afspraak

Jan-Jaap de Vin

Neem contact op met Jan-Jaap de Vin voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven