Makelaar Ludmilla Carlier

Makelaar Ludmilla Carlier

Expertises: Spijkenisse, Rotterdam, Waterland, Maaswijk

Bel of WhatsApp 06 20292473 of e-mail naar lcarlier@remax-mg.nl

Ludmilla Carlier is makelaar voor Spijkenisse en Rotterdam en gespecialiseerd in de wijken Waterland en Maaswijk. Als makelaar haalt Ludmilla het maximale resultaat bij aankoop en verkoop van woningen. Op een positieve manier, met een koel hoofd en een warm hart.

Doorzetter en persoonlijk

Ludmilla Carlier heeft zich dit jaar aangesloten bij RE/MAX Makelaarsgroep. Ludmilla: “Mijn klanten kunnen rekenen op mijn toegewijde aandacht en persoonlijke touch. Bij mij weet je waar je aan toe bent en de communicatie is laagdrempelig. Ik zal net dat stapje extra zetten voor mijn klant.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Specialisme Spijkenisse

“Ik heb zelf tot mijn 12e jaar in Spijkenisse gewoond. Daarna in Rotterdam. Nu ik zelf een gezin met kinderen mag hebben ben ik weer teruggegaan naar mijn roots. Sinds 5 jaar woon ik met veel plezier in Spijkenisse. Het plezier dat ik mag beleven in deze mooie stad deel ik graag met anderen. Spijkenisse heeft het dorpse gevoel, maar de luxe van een stad.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Frisse blik

“Mijn vooropleiding ligt in de interieurbranche. Zo heb ik onder andere een aantal jaar op de kunstacademie in Rotterdam gezeten. Ik kan net even die extra blik op het huis en indeling geven. Hiermee kan ik potentiële kopers helpen om de mogelijkheden van een huis te zien. Zo zal mijn ervaring en voorliefde voor huizen terug te vinden zijn in mijn aanpak.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Stapje extra

“Door het zelfstandig ondernemerschap zullen wij altijd net een stapje harder lopen voor onze klanten. De lijn is kort en ook na de gebruikelijke kantoortijden ben ik van de partij. Zo hoeft die ene prangende vraag niet te wachten tot na het weekend. Pas als de verwachtingen van mijn klanten zijn overtroffen ben ik tevreden”

Neem contact op voor meer informatie

Maak een afspraak

Ludmilla Carlier

Neem contact op met Ludmilla Carlier voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven