Makelaar Michel Makor

Makelaar Michel Makor

Expertises: De Hoeksche Waard en Waterside, Rotterdam

Bel of WhatsApp 06-45977553 of e-mail naar mmakor@remax-mg.nl

Michel Makor is onze gespecialiseerde makelaar voor de Hoeksche Waard. Hij heeft er al 25 jaar gewoond en gewerkt als makelaar. Daarnaast is hij ook actief in Barendrecht en Rhoon. Door zijn grote kennis van deze omgeving kan hij zijn klanten optimaal begeleiden bij de aankoop en verkoop van woningen. Maak kennis met Michel Makor.

Kenner van de Hoeksche Waard

Onlangs heeft Michel de overstap gemaakt naar RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht als zelfstandig makelaar. Na een periode van maar liefst 25 jaar bij een groot makelaarskantoor in de Hoeksche Waard is hij nog eens 12 jaar als zelfstandige onder de vlag van Makor Makelaars in de Hoeksche Waard actief geweest. In al deze jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan die hij graag inzet bij de aankoop of verkoop van uw nieuwe of huidige woning. Michel kent de Hoeksche Waard als geen ander.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Persoonlijke begeleiding

Michel: “De samenwerking met mijn collega-makelaars en de professionele backoffice op ons kantoor, zorgt ervoor dat ik met nog meer enthousiasme aan uw succesvolle verhuistraject kan werken. Het geeft me de mogelijkheid om mijn passie voor het samenbrengen van partijen volledig te benutten. Gedurende het hele proces van de aankoop of de verkoop van uw woning begeleid ik u persoonlijk, van het eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht. Dat is wat mijn opdrachtgevers van mij gewend zijn en waarop ze kunnen vertrouwen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Partijen bij elkaar brengen

“Enthousiasme en de drive om partijen bij elkaar te brengen is de spil in mijn dienstverlening. Wat zijn uw mogelijkheden op de huidige woningmarkt? Welke vraagprijs is verstandig? En welke marketingstrategie gaan we volgen? Kortom, we hebben genoeg te bespreken in een woningmarkt die constant aan verandering onderhevig is. Met mijn expertise bent u er zeker van dat u het maximale resultaat bereikt met de aankoop of verkoop van uw woning."

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek
  • De waarde van uw huis stijgt. Wat kunt u daarmee?

    5 Maart 2024
    De kranten staan er vol mee: de huizenprijzen schieten omhoog en ook de hypotheekrente klimt gestaag. Voor wie geen verkoopplannen heeft, lijkt daar weinig aan te hebben. Of toch wel? Onze makelaar Michel Makor legt uit dat er meer wegen zijn om de (over)waarde van uw woning te benutten. En dat kan zeer gunstig uitpakken...
    De waarde van uw huis stijgt. Wat kunt u daarmee?

Maak een afspraak

Michel Makor

Neem contact op met Michel Makor voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven