50 Years of RE/MAX!

Vier mee en maak kans op gratis bemiddeling

2023 is het jaar dat RE/MAX 50 jaar bestaat. Daar zijn we hartstikke trots op en willen we graag met u vieren. Doe mee met onze RE/MAX 50 Jaar Courtage Actie en koop of verkoop uw woning zonder bemiddelingskosten!

RE/MAX viert haar 50-jarig jubileum!

Het is 50 jaar geleden dat Dave en Gail Liniger startten met RE/MAX in Denver, Colorado. Zij hadden een duidelijke visie: het beste model voor de beste makelaars in de makelaardij. Nu, 50 jaar later, is RE/MAX actief in meer dan 110 landen en zijn we met 140.000 makelaars de grootste makelaarsorganisatie op de woningmarkt. 

Groei in Nederland

Ook in Nederland staat RE/MAX er beter voor dan ooit: afgelopen jaar zijn we opnieuw gegroeid in marktaandeel en transacties - afgelopen 8 jaar met 26% - en verwachten dat dit jaar zeker weer te doen.

Verkoop GRATIS uw woning!

Bent u van plan om binnenkort een huis te kopen of uw huis te verkopen? Doe dan mee met onze RE/MAX 50 Jaar Courtage Actie en maak kans op gratis bemiddeling. Als u wint, worden de volledige kosten van uw makelaar voor de uitvoering van de opdracht vergoed. De actie loopt vanaf 1 januari 2023 tot en met 28 december 2023. Iedereen die binnen deze periode aan een van onze makelaars een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kan deelnemen.

Extra prijzen

De winnaars van de prijzen worden bekend gemaakt op vrijdag 29 december. Daarnaast geven we nog een aantal schitterende prijzen weg zoals ballonvaarten met de RE/MAX luchtballon t.w.v. € 250,00 en cadeaubonnen van Intratuin t.w.v. € 50,00

Naar boven