Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Avenue Carnisse 138, Barendrecht

  Voelde gelijk goed

  We hebben heel prettig contact gehad. Neemt de tijd om alles goed met je door te nemen. Voelde gelijk goed om met hen de verkoop van het appartement aan te gaan.

  Recensie door Dhr. Pauline Noordzij-Wijting

  Lees verder

 • Weerkant 164, Barendrecht

  Duidelijk, correct en zeer prettig contact

  Van eerste gesprek tot de foto/videoshoot tot de bezichtigingen en het voorleggen van de biedingen en, het afronden van de verkoop: Alles zeer professioneel, zorgvuldig, duidelijk, correct en zeer prettig contact. De snelheid van het gehele proces en het uiteindelijke resultaat waren boven verwachting. Zeker aan te bevelen.

  Recensie door Marja Veenendaal

  Lees verder

 • Schutleede 53

  We zijn echt top begeleid!

  Marco Bos als aan- en verkoopmakelaar niets meer dan lof. Zeker ook Bianca Bos. Stonden altijd klaar voor alle vragen. Zeker geen 9-5 mentaliteit! Altijd antwoord ook ‘s avonds en in het weekend. We zijn echt top begeleid! Marco en Bianca Bos als aan- en/of verkoopmakelaar raden wij zeker aan.

  Recensie door claudia ruter

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Westzeedijk 737

  De communicatie tussen verkoper en makelaar is erg goed geregeld.

  De makelaar is erg deskundig en springt goed in op de wensen van de verkoper. Ook snapt hij goed hoe hij een potentiële koper te woord moet staan. De communicatie tussen verkoper en makelaar is erg goed geregeld.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Brucknerstraat 31

  Marco Bos en zijn team zijn zeer deskundig en doelgericht met een goede service en begeleiding

  Remax Barendrecht, met name Marco Bos en zijn team zijn zeer deskundig en doelgericht met een goede service en begeleiding. Van begin tot eind was er tussen ons een goede samenwerking en overleg.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Mandenmakerij 20

  Woning was binnen 2 weken nadat het online kwam verkocht.

  Contacten verliepen super goed, de plannen en de opvolging van het verkoop strategie verliep goed. Woning was binnen 2 weken nadat het online kwam verkocht. Totaal 7 kijkers gehad. Ook de manier waarop de woning werd gepresenteerd en in de markt is gezet heeft bijgedragen aan de snelle verkoop ervan. Zeer positieve ervaring beleefd aan de verkoop van onze woning, met deze makelaar en zijn team....

  Recensie door Dhr. Kateman

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Stoutenburg 3

  het zijn echte doorpakkers ondanks de drukte

  Wij zijn supertevreden over Remax en zijn geholpen door Marco & Bianca. De begeleiding was heel erg goed omdat er korte lijntjes waren en altijd open stonden voor vragen. Het praktische gedeelte verliep ook vlot, het zijn echte doorpakkers ondanks de drukte. Professioneel maar toch laagdempelig en vriendelijk. Ik kan ieder Marco en Bianca aanbevelen!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Koraallaan 6

  Eerlijk, open, met humor op zijn tijd, goede samenwerking met het team medewerkers.

  We hebben een goed en fijn contact met Makelaar Marco Bos gehad. Eerlijk, open, met humor op zijn tijd, goede samenwerking met het team medewerkers. Administratieve kant is uitstekend afgehandeld! Goede communicatie!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riedertuin 51

  Goed advies met als resultaat een snelle verkoop van het huis!

  Vanaf het allereerste contact alles goed en fijn gegaan; erg duidelijk qua informatie en communicatie. Makkelijk contact bij vragen door gebruik van een groepsapp. Goed advies met als resultaat een snelle verkoop van het huis!

  Recensie door Ynes Veigas

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Reling 257

  Goede terugkoppelingen, vriendelijk, bekwaam, prima advies.

  Uitstekend contact, zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Goede terugkoppelingen, vriendelijk, bekwaam, prima advies.

  Recensie door Mevrouw Tineke Poot

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Talmaweg 27

  Vanaf het eerste moment erg fijn contact gehad met Marco en Bianca.

  Vanaf het eerste moment erg fijn contact gehad met Marco en Bianca. Goed advies ontvangen en altijd snel bereikbaar voor vragen. Dit team neemt echt de tijd voor je. Onze woning is super snel verkocht en wij kunnen Marco en Bianca zeker aanbevelen!

  Recensie door Dhr. Peter Luijten en mevr. Daniëlla Smits

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Goudestein 148, rotterdam

  Binnen 2 dagen verkocht

  Het contact met mijn makelaar liep perfect. Binnen een bepaalde tijd van 14 dagen was het binnen 2 dagen verkocht. Ik was daar natuurlijk zeer tevreden over. Bedankt Jan-Hein Schilderman van Makelaar Remax.

  Recensie door Mevr. F.M.E. Waals-Polderman

  Lees verder

 • Van der Vormhaven 59, Barendrecht

  Ze zijn kundig en weten hoe alles aan te pakken.

  Het contact was prima, we zijn goed geholpen door Jan Hein en Denise. Ze zijn kundig en weten hoe alles aan te pakken. Top!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Rietvelddreef 44, Barendrecht

  Heldere communicatie gedurende het gehele proces

  Plezierig en menselijk contact. Heldere communicatie gedurende het gehele proces. Grote mate van ontzorging.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Bouwlust 81, Rhoon

  Goed bereikbaar, denken met je mee

  Fijne makelaar, heel actief, duidelijke communicatie, prettig contact met alle medewerkers. Goed bereikbaar, denken met je mee.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Prins Mauritsstraat 13, Barendrecht

  Zeer deskundig geholpen

  Alles verliep volgens planning. Advies over hoe het huis te presenteren was erg nuttig. Zeer deskundig geholpen. Zou deze makelaar zeker aanraden.

  Recensie door Dhr. Hoppema

  Lees verder

 • Vrijenburglaan 197, Barendrecht

  Vakkundig, persoonlijk betrokken, vriendelijk

  Geweldige goede begeleiding van begin tot eind. Vakkundig, persoonlijk betrokken, vriendelijk alle lof voor dit team. Dikke 10 voor Jan-Hein en Denise Schilderman. Ze staan altijd klaar voor ons, zelfs na reguliere werktijden!

  Recensie door Dhr. Fatingan

  Lees verder

 • Dorpsstraat 41, Heerjansdam

  Meest bevlogen en betrokken makelaar van Barendrecht en omgeving

  Remax, hr. Schilderman ken ik als de meest bevlogen en betrokken makelaar van Barendrecht en omgeving. Het team heeft daarbij goed oog voor detail en de mens achter de transactie. Een woning kopen of verkopen is best ingrijpend. Verstandig om daar een professional voor in te schakelen. Ik kan hr. Schilderman en zijn team van harte aanbevelen!

  Recensie door Cees van der Sijs

  Lees verder

 • Koningshof 69, Ridderkerk

  Zeer tevreden over de service

  Wij kennen Jan-Hein Schilderman en het team al 9 jaar en zijn zeer tevreden over de service. De prijs kan wellicht elders goedkoper zijn maar wij kiezen voor goede service en willen graag ontzorgt worden qua afhandeling. Bij Remax Barendrecht kun je hierop rekenen!

  Recensie door Dhr. Blom

  Lees verder

 • Zuidersingel 26, Barendrecht

  Prima adviezen en goede begeleiding

  Prima adviezen en goede begeleiding gehad door Jan Hein en Denise Schilderman en assistenten. Goed contact, werd op de hoogte gebracht, erg behulpzaam en tevreden. Flexibel en vriendelijke mensen. Top!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Tjalk 128, Barendrecht

  Jan-Hein en Natalie hebben fantastisch werk geleverd

  Niets dan lof voor de wijze, waarop de verkoop van het huis is gegaan. Duidelijkheid, snelheid, deskundigheid en terugkoppeling; alles is naar wens verlopen. Jan-Hein en Natalie hebben fantastisch werk geleverd en ik wil ze dan ook bedanken voor hun inzet.

  Recensie door W.A.F.M. van Vliet

  Lees verder

 • Lamoen 10, Barendrecht

  Contacten verliepen plezierig

  Contact was er spontaan met regelmaat, en bij kleine afwijkingen van plan of procedure. Omdat er nogal veel kijkers waren riep dat af en toe vragen op. Meestal konden die gemakkelijk worden opgelost na enig overleg. Contacten verliepen plezierig.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Maaskantveld 28

  De contacten verliepen heel goed op momenten dat snel schakelen noodzakelijk was, werd alles op alles gezet.

  Zowel de aankoop van de nieuwe woning als de verkoop van de bestaande woning verliep via Marco Bos. De contacten verliepen heel goed op momenten dat snel schakelen noodzakelijk was, werd alles op alles gezet. Bianca was meer dan ondersteuner zeer betrokken en zorgvuldig, zo vocht zij voor een bezichtiging op een afwijkend tijdstip. Deze versterking van de kwaliteit van dit mooie duo maakte voor...

  Recensie door Dhr. Seip

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riederwerf 3

  Makelaar heeft veel kennis in huis en een goed team. Komt na wat hij beloofd. Zou hem zeker aanbevelen bij andere.

  Makkelijk bereikbaar, reageert snel. Handig werken via groeps app. Afspraken werden vlot afgehandeld. Prima fotograaf. Makelaar heeft veel kennis in huis en een goed team. Komt na wat hij beloofd. Zou hem zeker aanbevelen bij andere.

  Recensie door Dhr. Tieleman

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Brahmsstraat 53

  Over ontzorgen gesproken, dit team heeft deze term opnieuw geschreven en op een ongekend hoog niveau bewezen.

  Je hebt makelaars en je hebt het team van Marco Bos. Over ontzorgen gesproken, dit team heeft deze term opnieuw geschreven en op een ongekend hoog niveau bewezen. Bizar, hartelijk bedankt tot hier aan toe, en aan een ieder die twijfelt; lokale kennis en vaardigheden zijn bij dit kantoor in huis en je wordt van A tot Z ontzorgd, dus twijfel niet en schakel dit top team in.

  Recensie door Dhr. Geert Verweij

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Elandenburg 139

  Door goede voorbereiding en begeleiding na de bezichtiging van de woning hebben we de woning vlot kunnen verkopen.

  Door goede voorbereiding en begeleiding na de bezichtiging van de woning hebben we de woning vlot kunnen verkopen. Marco en Bianca zijn altijd bereikbaar voor vragen of adviezen. Erg tevreden met het resultaat!

  Recensie door Dhr. Thomas Kammer en mevrouw Marlena Chacinska

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Adriaen van Ostadestraat 22

  Voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de service van Marco en Bianca van Remax Barendrecht.

  Voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de service van Marco en Bianca van Remax Barendrecht. Ze weten heel veel en reageren altijd snel op vragen. Ons huis was binnen 2 weken verkocht. Bedankt weer!

  Recensie door Dhr. Jeffry van Velzen

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riederakker 21

  Prettige fotoshoot, mooie brochure en heel fijn een WhatsApp groep

  Prettige fotoshoot, mooie brochure en heel fijn een WhatsApp groep zodat je makkelijk contact kan maken. Wij zijn zeer tevreden. Marco en Bianca bedankt!!

  Recensie door Dhr. Ronald van der Waarde en mevr. Brigitte Eygendaal

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Serenadelaan 115, Barendrecht

  Duidelijk, actief, accuraat en met veel kennis van zaken

  Dit was alweer de 3e keer dat Jan Hein Schilderman een huis voor ons verkocht en het was wederom een een bevestiging van hoe een makelaar moet omgaan met de verkoper. Duidelijk, actief, accuraat en met veel kennis van zaken. Jan Hein, wederom bedankt voor de fijne samenwerking.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Schoener 101, Barendrecht

  Absolute aanrader

  Van begin tot eind is alles super verlopen. Absolute aanrader Jan Hein en zijn collegae. Ook de organisatie van de randzaken zijn in goede handen. Denk aan voorbereidingen voor de fotograaf, dit werd voortijds al volledig onderbouwd met voorbeelden en video.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Topaaslaan 21, Rhoon

  Altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang

  TOP makelaar!! Zeer tevreden over de verkoop van onze woning! Jan Hein en Denise en het team op kantoor zijn echt toppers! Altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang. Mede door het enthousiasme en de deskundigheid is ons huis supersnel verkocht! Bedankt Jan Hein en Denise voor alles!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Noldijk 175A, Barendrecht

  Kennis van zaken en een groot lokaal netwerk

  Ik kan Jan-Hein Schilderman van Remax makelaardij Barendrecht aanbevelen. Hij heeft kennis van zaken en een groot lokaal netwerk. Alles is uitermate naar tevredenheid verlopen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Noldijk 101, Barendrecht

  Wij werden uitgebreid op de hoogte gehouden

  Het contact verliep uitstekend. Wij werden uitgebreid op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en kregen goede adviezen. Hij signaleert mogelijke risico’s en neemt passende maatregelen om deze uit te sluiten. Ook was deze sympathieke makelaar behulpzaam bij praktische zaken, wat voor ons handig was omdat wij op een flinke afstand wonen.

  Recensie door Mevr. J.M. Gabr - Bakker

  Lees verder

 • Dorpsstraat 28, Heerjansdam

  Wist gelijk wat onze verwachtingen waren

  De makelaar wist gelijk wat onze verwachtingen waren en heeft onze wensen vertaald in de aanbieding op Funda. Daardoor was de advertentie duidelijk voor een potentiele koper en bleven onnodige vragen achterwege.

  Recensie door Dhr. Theo van Bebberen

  Lees verder

 • Vossenburg 88, Barendrecht

  Open en eerlijke benadering

  Duidelijke en prettige persoonlijke communicatie tijdens iedere fase van het verkoop traject. Schitterende fotopresentatie en prachtige brochure. Open en eerlijke benadering. Professioneel en zeer ervaren team.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Zalmwater 169

  Waanzinnige prijs voor mijn woning gekregen!

  Vanaf het begin tot de verkoop van mijn woning was de begeleiding perfect! Mijn makelaar was Marco Bos. De samenwerking was geweldig. Eerlijk gezegd zag ik er best wel tegenop om de woning te verkopen want de papierwinkel is groot. De vragen die ik had werden snel en duidelijk uitgelegd. Ook moet ik zeggen dat alles makkelijker is verlopen dan verwacht. Mede door Remax Marco Bos en collegae.

  Recensie door Van Bronckhorst

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Saffierlaan 27

  Realistisch in advies en professioneel in handelen

  Fijne mensen! Goed advies, goede dosis humor, fijne manier van communiceren. Ze zijn realistisch in advies en professioneel in handelen. We zijn blij dat we een samenwerking met Marco en Bianca zijn aangegaan.

  Recensie door Dhr. Griep

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riedermeet 61

  Deskundig en toch zeer persoonlijk

  Wij zijn ontzettend goed geholpen door Marco en Bianca Bos. Deskundig en toch zeer persoonlijk. Wij konden elk moment terecht met onze vragen. Geweldige service!

  Recensie door Dhr. van Calmthout

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Vrijenburglaan 245

  Het leek of ze hun eigen huis hebben verkocht

  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Ze doen hun werk zoals wat je van een makelaar verwacht en doen zelfs nog meer. Ze leven zich volledig in in je persoonlijke situatie en denken met je mee. Hierdoor krijg je advies op een niveau dat verder gaat dan bij een doorsnee kantoor. Ze zijn zo betrokken dat het leek of ze hun eigen huis hebben verkocht. Vol passie en overtui...

  Recensie door Dhr. Stok

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Waddenring 301

  Alle zorgen worden je uit handen genomen

  In één woord: fantastisch! Je kunt je geen betere makelaar wensen. Alle zorgen worden je uit handen genomen, er wordt veel werk op de achtergrond verricht en je wordt op de hoogte gehouden van de gang van zaken rondom alle stappen in het (verkoop)proces.

  Recensie door Mevrouw Van den Hurk

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Vrijenburglaan 26

  Dit kantoor verdient een 10 met een griffel!

  De deskundigheid, het enthousiasme en de vriendelijkheid waarmee het Remax kantoor onder de bezielende leiding van Marco en Bianca Bos te werk zijn gegaan is van grote klasse. Echt een aanrader voor verkoper en zeer zeker ook als koper. Dit kantoor verdient een 10 met een griffel! Tevens de huisfotograaf, Dominique van dit bedrijf mag ook in het zonnetje gezet worden. Wij zijn zeer tevreden.

  Recensie door Dhr Van Duinen

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Konijnenburg 15

  Goed op de hoogte van de markt

  Het contact met Marco Bos liep van begin tot het eind van het verkoop traject van mijn woning heel soepel. Is goed op de hoogte van de markt en heeft mij veel stress uit handen genomen. En ook Bianca Bos bedankt voor alles.

  Recensie door Mevrouw Riedijk

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riedertuin 40

  Goede kennis van de woningen en de wijk

  Duidelijke afspraken en verwachtingen vooraf, goede kennis van de woningen en de wijk / omgeving. Goed advies met betrekking tot de inrichting voor een optimale fotoshoot. Communicatie verloopt altijd zeer vlot, geen enkele vraag is teveel. Kortom, wij zijn super tevreden over RE/MAX, Marco & Bianca Bos bedankt!

  Recensie door Dhr. Kremers

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Lijsterbeswede 73

  De deskundigheid is uitstekend

  Marco Bos en Bianca Bos waren altijd telefonisch beschikbaar en heel flexibel. Ben uitermate tevreden. De deskundigheid is uitstekend. Afspraken worden netjes nageleefd. Alles werd helder uitgelegd.

  Recensie door Mevrouw Imamkhan

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Regenboogkade 89

  Komen afspraken na en werken hard en snel

  Prettig contact, komen afspraken na en werken hard en snel, zijn up-to-date, luisteren goed naar wensen van klant.

  Recensie door Dhr. Luiten

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Zilvermijn 9

  Kennis van zaken, duidelijk en betrouwbaar

  Kennis van zaken, duidelijk en betrouwbaar. Altijd bereikbaar wat een zeer snelle communicatie geeft. Goede service!

  Recensie door Dhr. De Krieger

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Heulweg 8A

  Marktkennis werd direct duidelijk

  Na een fijne eerste gesprek waarbij direct de marktkennis duidelijk werd, hebben we voor Marco gekozen als onze makelaar. Elke stap heeft hij ons goed begeleid en heeft hij zijn beloftes waargemaakt. Bianca en Marco zijn een superteam!

  Recensie door Mevr. Ansje Mohan

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Smithaven 22

  Fijn persoon die afspraken zeker nakomt

  Wij zijn super geholpen door Remax Marco Bos. Hij is heel deskundig en geeft correct advies. Fijn persoon die afspraken zeker nakomt en je tijdig met juiste advies bijstaat. Alles is goed geregeld, gepland en uit ons handen genomen. De fotograaf tot aan uitwerking van de brochure is duidelijk gecommuniceerd. Huis zoals afgesproken op Funda geplaatst en was binnen week verkocht!!

  Recensie door Dhr. Palaligil

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Cipreshout 26

  Fijn contact met korte lijnen en snelle feedback

  Duidelijke uitleg wat er tijdens het verkoopproces ging gebeuren. Fijn contact met korte lijnen en snelle feedback bij vragen e.d.

  Recensie door dhr. Venix

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Van Koetsveld-akker 11

  Deskundige en representatieve makelaar

  Contact met de makelaar Marco Bos verliep zeer goed. Deskundige en representatieve makelaar. Komt afspraken na.

  Recensie door dhr. Noordijk

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

Naar boven