Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Schutleede 53

  We zijn echt top begeleid!

  Marco Bos als aan- en verkoopmakelaar niets meer dan lof. Zeker ook Bianca Bos. Stonden altijd klaar voor alle vragen. Zeker geen 9-5 mentaliteit! Altijd antwoord ook ‘s avonds en in het weekend. We zijn echt top begeleid! Marco en Bianca Bos als aan- en/of verkoopmakelaar raden wij zeker aan.

  Recensie door claudia ruter

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Westzeedijk 737

  De communicatie tussen verkoper en makelaar is erg goed geregeld.

  De makelaar is erg deskundig en springt goed in op de wensen van de verkoper. Ook snapt hij goed hoe hij een potentiële koper te woord moet staan. De communicatie tussen verkoper en makelaar is erg goed geregeld.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Brucknerstraat 31

  Marco Bos en zijn team zijn zeer deskundig en doelgericht met een goede service en begeleiding

  Remax Barendrecht, met name Marco Bos en zijn team zijn zeer deskundig en doelgericht met een goede service en begeleiding. Van begin tot eind was er tussen ons een goede samenwerking en overleg.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Mandenmakerij 20

  Woning was binnen 2 weken nadat het online kwam verkocht.

  Contacten verliepen super goed, de plannen en de opvolging van het verkoop strategie verliep goed. Woning was binnen 2 weken nadat het online kwam verkocht. Totaal 7 kijkers gehad. Ook de manier waarop de woning werd gepresenteerd en in de markt is gezet heeft bijgedragen aan de snelle verkoop ervan. Zeer positieve ervaring beleefd aan de verkoop van onze woning, met deze makelaar en zijn team....

  Recensie door Dhr. Kateman

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Stoutenburg 3

  het zijn echte doorpakkers ondanks de drukte

  Wij zijn supertevreden over Remax en zijn geholpen door Marco & Bianca. De begeleiding was heel erg goed omdat er korte lijntjes waren en altijd open stonden voor vragen. Het praktische gedeelte verliep ook vlot, het zijn echte doorpakkers ondanks de drukte. Professioneel maar toch laagdempelig en vriendelijk. Ik kan ieder Marco en Bianca aanbevelen!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Koraallaan 6

  Eerlijk, open, met humor op zijn tijd, goede samenwerking met het team medewerkers.

  We hebben een goed en fijn contact met Makelaar Marco Bos gehad. Eerlijk, open, met humor op zijn tijd, goede samenwerking met het team medewerkers. Administratieve kant is uitstekend afgehandeld! Goede communicatie!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riedertuin 51

  Goed advies met als resultaat een snelle verkoop van het huis!

  Vanaf het allereerste contact alles goed en fijn gegaan; erg duidelijk qua informatie en communicatie. Makkelijk contact bij vragen door gebruik van een groepsapp. Goed advies met als resultaat een snelle verkoop van het huis!

  Recensie door Ynes Veigas

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Reling 257

  Goede terugkoppelingen, vriendelijk, bekwaam, prima advies.

  Uitstekend contact, zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Goede terugkoppelingen, vriendelijk, bekwaam, prima advies.

  Recensie door Mevrouw Tineke Poot

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Talmaweg 27

  Vanaf het eerste moment erg fijn contact gehad met Marco en Bianca.

  Vanaf het eerste moment erg fijn contact gehad met Marco en Bianca. Goed advies ontvangen en altijd snel bereikbaar voor vragen. Dit team neemt echt de tijd voor je. Onze woning is super snel verkocht en wij kunnen Marco en Bianca zeker aanbevelen!

  Recensie door Dhr. Peter Luijten en mevr. Daniëlla Smits

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Maaskantveld 28

  De contacten verliepen heel goed op momenten dat snel schakelen noodzakelijk was, werd alles op alles gezet.

  Zowel de aankoop van de nieuwe woning als de verkoop van de bestaande woning verliep via Marco Bos. De contacten verliepen heel goed op momenten dat snel schakelen noodzakelijk was, werd alles op alles gezet. Bianca was meer dan ondersteuner zeer betrokken en zorgvuldig, zo vocht zij voor een bezichtiging op een afwijkend tijdstip. Deze versterking van de kwaliteit van dit mooie duo maakte voor...

  Recensie door Dhr. Seip

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riederwerf 3

  Makelaar heeft veel kennis in huis en een goed team. Komt na wat hij beloofd. Zou hem zeker aanbevelen bij andere.

  Makkelijk bereikbaar, reageert snel. Handig werken via groeps app. Afspraken werden vlot afgehandeld. Prima fotograaf. Makelaar heeft veel kennis in huis en een goed team. Komt na wat hij beloofd. Zou hem zeker aanbevelen bij andere.

  Recensie door Dhr. Tieleman

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Brahmsstraat 53

  Over ontzorgen gesproken, dit team heeft deze term opnieuw geschreven en op een ongekend hoog niveau bewezen.

  Je hebt makelaars en je hebt het team van Marco Bos. Over ontzorgen gesproken, dit team heeft deze term opnieuw geschreven en op een ongekend hoog niveau bewezen. Bizar, hartelijk bedankt tot hier aan toe, en aan een ieder die twijfelt; lokale kennis en vaardigheden zijn bij dit kantoor in huis en je wordt van A tot Z ontzorgd, dus twijfel niet en schakel dit top team in.

  Recensie door Dhr. Geert Verweij

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Elandenburg 139

  Door goede voorbereiding en begeleiding na de bezichtiging van de woning hebben we de woning vlot kunnen verkopen.

  Door goede voorbereiding en begeleiding na de bezichtiging van de woning hebben we de woning vlot kunnen verkopen. Marco en Bianca zijn altijd bereikbaar voor vragen of adviezen. Erg tevreden met het resultaat!

  Recensie door Dhr. Thomas Kammer en mevrouw Marlena Chacinska

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Adriaen van Ostadestraat 22

  Voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de service van Marco en Bianca van Remax Barendrecht.

  Voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de service van Marco en Bianca van Remax Barendrecht. Ze weten heel veel en reageren altijd snel op vragen. Ons huis was binnen 2 weken verkocht. Bedankt weer!

  Recensie door Dhr. Jeffry van Velzen

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riederakker 21

  Prettige fotoshoot, mooie brochure en heel fijn een WhatsApp groep

  Prettige fotoshoot, mooie brochure en heel fijn een WhatsApp groep zodat je makkelijk contact kan maken. Wij zijn zeer tevreden. Marco en Bianca bedankt!!

  Recensie door Dhr. Ronald van der Waarde en mevr. Brigitte Eygendaal

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Zalmwater 169

  Waanzinnige prijs voor mijn woning gekregen!

  Vanaf het begin tot de verkoop van mijn woning was de begeleiding perfect! Mijn makelaar was Marco Bos. De samenwerking was geweldig. Eerlijk gezegd zag ik er best wel tegenop om de woning te verkopen want de papierwinkel is groot. De vragen die ik had werden snel en duidelijk uitgelegd. Ook moet ik zeggen dat alles makkelijker is verlopen dan verwacht. Mede door Remax Marco Bos en collegae.

  Recensie door Van Bronckhorst

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Saffierlaan 27

  Realistisch in advies en professioneel in handelen

  Fijne mensen! Goed advies, goede dosis humor, fijne manier van communiceren. Ze zijn realistisch in advies en professioneel in handelen. We zijn blij dat we een samenwerking met Marco en Bianca zijn aangegaan.

  Recensie door Dhr. Griep

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riedermeet 61

  Deskundig en toch zeer persoonlijk

  Wij zijn ontzettend goed geholpen door Marco en Bianca Bos. Deskundig en toch zeer persoonlijk. Wij konden elk moment terecht met onze vragen. Geweldige service!

  Recensie door Dhr. van Calmthout

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Vrijenburglaan 245

  Het leek of ze hun eigen huis hebben verkocht

  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Ze doen hun werk zoals wat je van een makelaar verwacht en doen zelfs nog meer. Ze leven zich volledig in in je persoonlijke situatie en denken met je mee. Hierdoor krijg je advies op een niveau dat verder gaat dan bij een doorsnee kantoor. Ze zijn zo betrokken dat het leek of ze hun eigen huis hebben verkocht. Vol passie en overtui...

  Recensie door Dhr. Stok

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Waddenring 301

  Alle zorgen worden je uit handen genomen

  In één woord: fantastisch! Je kunt je geen betere makelaar wensen. Alle zorgen worden je uit handen genomen, er wordt veel werk op de achtergrond verricht en je wordt op de hoogte gehouden van de gang van zaken rondom alle stappen in het (verkoop)proces.

  Recensie door Mevrouw Van den Hurk

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Vrijenburglaan 26

  Dit kantoor verdient een 10 met een griffel!

  De deskundigheid, het enthousiasme en de vriendelijkheid waarmee het Remax kantoor onder de bezielende leiding van Marco en Bianca Bos te werk zijn gegaan is van grote klasse. Echt een aanrader voor verkoper en zeer zeker ook als koper. Dit kantoor verdient een 10 met een griffel! Tevens de huisfotograaf, Dominique van dit bedrijf mag ook in het zonnetje gezet worden. Wij zijn zeer tevreden.

  Recensie door Dhr Van Duinen

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Konijnenburg 15

  Goed op de hoogte van de markt

  Het contact met Marco Bos liep van begin tot het eind van het verkoop traject van mijn woning heel soepel. Is goed op de hoogte van de markt en heeft mij veel stress uit handen genomen. En ook Bianca Bos bedankt voor alles.

  Recensie door Mevrouw Riedijk

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riedertuin 40

  Goede kennis van de woningen en de wijk

  Duidelijke afspraken en verwachtingen vooraf, goede kennis van de woningen en de wijk / omgeving. Goed advies met betrekking tot de inrichting voor een optimale fotoshoot. Communicatie verloopt altijd zeer vlot, geen enkele vraag is teveel. Kortom, wij zijn super tevreden over RE/MAX, Marco & Bianca Bos bedankt!

  Recensie door Dhr. Kremers

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Lijsterbeswede 73

  De deskundigheid is uitstekend

  Marco Bos en Bianca Bos waren altijd telefonisch beschikbaar en heel flexibel. Ben uitermate tevreden. De deskundigheid is uitstekend. Afspraken worden netjes nageleefd. Alles werd helder uitgelegd.

  Recensie door Mevrouw Imamkhan

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Regenboogkade 89

  Komen afspraken na en werken hard en snel

  Prettig contact, komen afspraken na en werken hard en snel, zijn up-to-date, luisteren goed naar wensen van klant.

  Recensie door Dhr. Luiten

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Zilvermijn 9

  Kennis van zaken, duidelijk en betrouwbaar

  Kennis van zaken, duidelijk en betrouwbaar. Altijd bereikbaar wat een zeer snelle communicatie geeft. Goede service!

  Recensie door Dhr. De Krieger

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Heulweg 8A

  Marktkennis werd direct duidelijk

  Na een fijne eerste gesprek waarbij direct de marktkennis duidelijk werd, hebben we voor Marco gekozen als onze makelaar. Elke stap heeft hij ons goed begeleid en heeft hij zijn beloftes waargemaakt. Bianca en Marco zijn een superteam!

  Recensie door Mevr. Ansje Mohan

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Smithaven 22

  Fijn persoon die afspraken zeker nakomt

  Wij zijn super geholpen door Remax Marco Bos. Hij is heel deskundig en geeft correct advies. Fijn persoon die afspraken zeker nakomt en je tijdig met juiste advies bijstaat. Alles is goed geregeld, gepland en uit ons handen genomen. De fotograaf tot aan uitwerking van de brochure is duidelijk gecommuniceerd. Huis zoals afgesproken op Funda geplaatst en was binnen week verkocht!!

  Recensie door Dhr. Palaligil

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Cipreshout 26

  Fijn contact met korte lijnen en snelle feedback

  Duidelijke uitleg wat er tijdens het verkoopproces ging gebeuren. Fijn contact met korte lijnen en snelle feedback bij vragen e.d.

  Recensie door dhr. Venix

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Van Koetsveld-akker 11

  Deskundige en representatieve makelaar

  Contact met de makelaar Marco Bos verliep zeer goed. Deskundige en representatieve makelaar. Komt afspraken na.

  Recensie door dhr. Noordijk

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Doelwijck 38

  Blij dat we voor hen gekozen hebben

  Kundig, snel en fijn om mee te werken. Dat geldt zowel voor Marco als Bianca. Blij dat we voor hen gekozen hebben.

  Recensie door dhr. Santcroos

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Endeldijk 101

  Een aanrader, niets anders dan een topervaring!

  We zijn ontzettend blij dat we voor Marco hebben gekozen als onze verkoopmakelaar. Naast dat hij duidelijk en open is, is hij enorm vriendelijk en was het contact laagdrempelig. Iemand die weet waar hij het over heeft, ook in deze bijzondere Corona-tijd, en onze wensen voorop heeft staan. Een aanrader, niets anders dan een topervaring!

  Recensie door mevrouw Verbrugge

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Heuvelsteijn 63

  Fantastisch door het gehele verkooptraject begeleid

  Wij zijn erg te spreken over onze makelaar Marco Bos! Hij heeft ons fantastisch door het gehele verkooptraject van onze woning begeleid. Service heeft verschillende levels; deze kunnen we bestempelen als maximaal. Een echte aanrader als je optimale support verwacht bij de verkoop. Bedankt!

  Recensie door dhr. Haastrecht

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Binnenhof 21

  Weet waar hij over heeft, kent de regio en de markt

  Goede makelaar, weet waar hij over heeft. Kent de regio en de markt.
  Bij RE/MAX in Barendrecht kun je ook een hypotheek afsluiten en dat is ook een aanrader. Makelaar en financieel adviseur onder 1 dak. Marco Bos kan ik zeker aanraden!

  Recensie door dhr. Zwets

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Riedermeet 33

  Marco weet waar hij het over heeft

  Zeer prettig contact gehad met Marco. Marco weet waar hij het over heeft en geeft prima advies. Zowel de bezichtigingen als het verkoopproces werden erg goed begeleid.

  Recensie door dhr. Vaessen

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Buitenhof 55

  Super service

  De vooraf gegeven info en inschatting van aantal kijkers kwamen perfect uit, ondanks de coronacrisis. Marco en Bianca zijn super in de begeleiding en met reageren op vragen. Super service.

  Recensie door dhr. Kroos

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Oud-Cromstrijensedijk WZ 56

  Uiterst tevreden

  Via deze makelaar hebben we inmiddels vaker huizen gekocht en verkocht en kunnen niets anders zeggen dat we over alles uiterst tevreden zijn.

  Recensie door dhr. Hans Michels

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Smitshoek 112

  Goed advies en samenwerking

  Goed advies en samenwerking tijdens gehele proces. Zeker niet vergeten, mw. Bianca Bos. Ondersteuning en meedenkend.

  Recensie door dhr. De Haan

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Klarinetweg 55

  Alles netjes uitgelegd en keurig geregeld

  Heel fijn en deskundig geholpen. Alles netjes uitgelegd en keurig geregeld. Echte toppers! Een aanrader als je een goede makelaar zoekt.

  Recensie door dhr. De Roon

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Doelwijck 38 Rhoon

  Fijn om mee te werken

  Kundig, snel en fijn om mee te werken. Dat geldt zowel voor Marco als Bianca. Blij dat we voor hen gekozen hebben.

  Recensie door Jeroen en Petra

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Portlandse Baan 141 Rhoon

  Een goed geolied top team

  Marco en Bianca zijn een goed geolied top team. Weten veel van de lokale markt, schromen niet hun mening te zeggen, communiceren open en duidelijk en een extra vraag of informatie voorzien ze altijd zeer snel in. Wij zouden hun dan ook snel zo weer aannemen op onze volgde koop of verkoop.

  Recensie door Dhr. Frazer

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Pottenbakkerij 10 Barendrecht

  Gestructureerd en vlot verkoopproces

  Enthousiaste, betrouwbare makelaar, die er voor gaat. Komt afspraken na en heeft gezorgd voor gestructureerd en vlot verkoopproces samen met zijn assistent. Contact met Marco en Bianca is prettig, zijn toegankelijk en vlot bereikbaar.

  Recensie door Dhr. Dubbeldam

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Van Koetsveld-akker 11 Barendrecht

  Contact verliep zeer goed

  Contact met de makelaar Marco Bos verliep zeer goed. Deskundige en representatieve makelaar. Komt afspraken na.

  Recensie door Dhr. Noordijk

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Avenue Carré 210 Barendrecht

  Snel verkocht voor een mooie prijs

  Wij zijn heel erg tevreden met Marco, ons huis is snel verkocht en voor een mooie prijs. Tevens hebben wij ons nieuwe huis ook via Marco aangekocht wat ook allemaal prima was geregeld. Marco bedankt!

  Recensie door Dhr. Berry van der Vegt

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Saffierlaan 134 Rhoon

  Erg fijne makelaar

  Is goed op de hoogte van huizen prijzen en is erg actief bezig met de woning verkoop. Maakt duidelijke afspraken en regelt zaken snel. Geeft de juiste tips om de woning klaar te maken voor een bezichtiging. Erg fijne makelaar.

  Recensie door Joachim en Chantal

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

 • Kwartslaan 77 Rhoon

  Geweldige samenwerking!

  Geweldige samenwerking! Altijd tijd en weet hoe het wereldje werkt. Inclusief zijn team om hem heen. Topper(s)!!

  Recensie door Tim Verbaas

  Lees verder

  Makelaar: Marco Bos

Naar boven