Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Brahmsstraat 53

    Over ontzorgen gesproken, dit team heeft deze term opnieuw geschreven en op een ongekend hoog niveau bewezen.

    Je hebt makelaars en je hebt het team van Marco Bos. Over ontzorgen gesproken, dit team heeft deze term opnieuw geschreven en op een ongekend hoog niveau bewezen. Bizar, hartelijk bedankt tot hier aan toe, en aan een ieder die twijfelt; lokale kennis en vaardigheden zijn bij dit kantoor in huis en je wordt van A tot Z ontzorgd, dus twijfel niet en schakel dit top team in.

    Recensie door Dhr. Geert Verweij

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Elandenburg 139

    Door goede voorbereiding en begeleiding na de bezichtiging van de woning hebben we de woning vlot kunnen verkopen.

    Door goede voorbereiding en begeleiding na de bezichtiging van de woning hebben we de woning vlot kunnen verkopen. Marco en Bianca zijn altijd bereikbaar voor vragen of adviezen. Erg tevreden met het resultaat!

    Recensie door Dhr. Thomas Kammer en mevrouw Marlena Chacinska

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Adriaen van Ostadestraat 22

    Voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de service van Marco en Bianca van Remax Barendrecht.

    Voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de service van Marco en Bianca van Remax Barendrecht. Ze weten heel veel en reageren altijd snel op vragen. Ons huis was binnen 2 weken verkocht. Bedankt weer!

    Recensie door Dhr. Jeffry van Velzen

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Riederakker 21

    Prettige fotoshoot, mooie brochure en heel fijn een WhatsApp groep

    Prettige fotoshoot, mooie brochure en heel fijn een WhatsApp groep zodat je makkelijk contact kan maken. Wij zijn zeer tevreden. Marco en Bianca bedankt!!

    Recensie door Dhr. Ronald van der Waarde en mevr. Brigitte Eygendaal

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Serenadelaan 115, Barendrecht

    Duidelijk, actief, accuraat en met veel kennis van zaken

    Dit was alweer de 3e keer dat Jan Hein Schilderman een huis voor ons verkocht en het was wederom een een bevestiging van hoe een makelaar moet omgaan met de verkoper. Duidelijk, actief, accuraat en met veel kennis van zaken. Jan Hein, wederom bedankt voor de fijne samenwerking.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schoener 101, Barendrecht

    Absolute aanrader

    Van begin tot eind is alles super verlopen. Absolute aanrader Jan Hein en zijn collegae. Ook de organisatie van de randzaken zijn in goede handen. Denk aan voorbereidingen voor de fotograaf, dit werd voortijds al volledig onderbouwd met voorbeelden en video.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Topaaslaan 21, Rhoon

    Altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang

    TOP makelaar!! Zeer tevreden over de verkoop van onze woning! Jan Hein en Denise en het team op kantoor zijn echt toppers! Altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang. Mede door het enthousiasme en de deskundigheid is ons huis supersnel verkocht! Bedankt Jan Hein en Denise voor alles!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Noldijk 175A, Barendrecht

    Kennis van zaken en een groot lokaal netwerk

    Ik kan Jan-Hein Schilderman van Remax makelaardij Barendrecht aanbevelen. Hij heeft kennis van zaken en een groot lokaal netwerk. Alles is uitermate naar tevredenheid verlopen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Noldijk 101, Barendrecht

    Wij werden uitgebreid op de hoogte gehouden

    Het contact verliep uitstekend. Wij werden uitgebreid op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en kregen goede adviezen. Hij signaleert mogelijke risico’s en neemt passende maatregelen om deze uit te sluiten. Ook was deze sympathieke makelaar behulpzaam bij praktische zaken, wat voor ons handig was omdat wij op een flinke afstand wonen.

    Recensie door Mevr. J.M. Gabr - Bakker

    Lees verder

  • Dorpsstraat 28, Heerjansdam

    Wist gelijk wat onze verwachtingen waren

    De makelaar wist gelijk wat onze verwachtingen waren en heeft onze wensen vertaald in de aanbieding op Funda. Daardoor was de advertentie duidelijk voor een potentiele koper en bleven onnodige vragen achterwege.

    Recensie door Dhr. Theo van Bebberen

    Lees verder

  • Vossenburg 88, Barendrecht

    Open en eerlijke benadering

    Duidelijke en prettige persoonlijke communicatie tijdens iedere fase van het verkoop traject. Schitterende fotopresentatie en prachtige brochure. Open en eerlijke benadering. Professioneel en zeer ervaren team.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zalmwater 169

    Waanzinnige prijs voor mijn woning gekregen!

    Vanaf het begin tot de verkoop van mijn woning was de begeleiding perfect! Mijn makelaar was Marco Bos. De samenwerking was geweldig. Eerlijk gezegd zag ik er best wel tegenop om de woning te verkopen want de papierwinkel is groot. De vragen die ik had werden snel en duidelijk uitgelegd. Ook moet ik zeggen dat alles makkelijker is verlopen dan verwacht. Mede door Remax Marco Bos en collegae.

    Recensie door Van Bronckhorst

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Saffierlaan 27

    Realistisch in advies en professioneel in handelen

    Fijne mensen! Goed advies, goede dosis humor, fijne manier van communiceren. Ze zijn realistisch in advies en professioneel in handelen. We zijn blij dat we een samenwerking met Marco en Bianca zijn aangegaan.

    Recensie door Dhr. Griep

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Riedermeet 61

    Deskundig en toch zeer persoonlijk

    Wij zijn ontzettend goed geholpen door Marco en Bianca Bos. Deskundig en toch zeer persoonlijk. Wij konden elk moment terecht met onze vragen. Geweldige service!

    Recensie door Dhr. van Calmthout

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Vrijenburglaan 245

    Het leek of ze hun eigen huis hebben verkocht

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Ze doen hun werk zoals wat je van een makelaar verwacht en doen zelfs nog meer. Ze leven zich volledig in in je persoonlijke situatie en denken met je mee. Hierdoor krijg je advies op een niveau dat verder gaat dan bij een doorsnee kantoor. Ze zijn zo betrokken dat het leek of ze hun eigen huis hebben verkocht. Vol passie en overtui...

    Recensie door Dhr. Stok

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Waddenring 301

    Alle zorgen worden je uit handen genomen

    In één woord: fantastisch! Je kunt je geen betere makelaar wensen. Alle zorgen worden je uit handen genomen, er wordt veel werk op de achtergrond verricht en je wordt op de hoogte gehouden van de gang van zaken rondom alle stappen in het (verkoop)proces.

    Recensie door Mevrouw Van den Hurk

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Vrijenburglaan 26

    Dit kantoor verdient een 10 met een griffel!

    De deskundigheid, het enthousiasme en de vriendelijkheid waarmee het Remax kantoor onder de bezielende leiding van Marco en Bianca Bos te werk zijn gegaan is van grote klasse. Echt een aanrader voor verkoper en zeer zeker ook als koper. Dit kantoor verdient een 10 met een griffel! Tevens de huisfotograaf, Dominique van dit bedrijf mag ook in het zonnetje gezet worden. Wij zijn zeer tevreden.

    Recensie door Dhr Van Duinen

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Konijnenburg 15

    Goed op de hoogte van de markt

    Het contact met Marco Bos liep van begin tot het eind van het verkoop traject van mijn woning heel soepel. Is goed op de hoogte van de markt en heeft mij veel stress uit handen genomen. En ook Bianca Bos bedankt voor alles.

    Recensie door Mevrouw Riedijk

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Riedertuin 40

    Goede kennis van de woningen en de wijk

    Duidelijke afspraken en verwachtingen vooraf, goede kennis van de woningen en de wijk / omgeving. Goed advies met betrekking tot de inrichting voor een optimale fotoshoot. Communicatie verloopt altijd zeer vlot, geen enkele vraag is teveel. Kortom, wij zijn super tevreden over RE/MAX, Marco & Bianca Bos bedankt!

    Recensie door Dhr. Kremers

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

  • Lijsterbeswede 73

    De deskundigheid is uitstekend

    Marco Bos en Bianca Bos waren altijd telefonisch beschikbaar en heel flexibel. Ben uitermate tevreden. De deskundigheid is uitstekend. Afspraken worden netjes nageleefd. Alles werd helder uitgelegd.

    Recensie door Mevrouw Imamkhan

    Lees verder

    Makelaar: Marco Bos

Naar boven