Verkoop uw woning en maak kans op een ballonvaart!

Staat u op het punt om een frisse start te maken in het nieuwe jaar met nieuwe woonplannen? Wij hebben een winactie voor u waarmee u 2024 op een spectaculaire manier kunt beginnen! Als u besluit om uw woning te verkopen met een van onze ervaren makelaars, maakt u automatisch kans op een onvergetelijke ballonvaart.

Ballonvaart winactie

Bij onze Ballonvaart winactie maakt u niet alleen een slimme keuze voor de verkoop van uw woning, maar ook voor een avontuurlijke ervaring die uw horizon letterlijk zal verbreden. Als u ervoor kiest om ons de opdracht te geven uw woning te verkopen, ontvangt u een deelnameticket voor de Ballonvaart winactie.

Blijvende herinnering

Stelt u zich voor: zweven boven prachtige landschappen, genietend van de serene schoonheid vanuit de lucht. Dat kan uw realiteit worden als geluk aan uw zijde staat en uw naam wordt gekozen als de gelukkige winnaar van de adembenemende ballonvaart. Een ervaring die niet alleen de verkoop van uw woning tot een succes maakt, maar ook een blijvende herinnering toevoegt aan uw nieuwe begin in het komende jaar.

Automatisch deelnemen

Het enige wat u hoeft te doen, is ons in januari of februari de opdracht geven, en dan bent u automatisch in de race voor deze fantastische ervaring. Veel succes gewenst!

Naar boven