Makelaar van het Jaar en Chairmans Club!

Door op 15 September 2023

Op de jaarlijkse Awardsnight van RE/MAX Nederland heeft Team Marco Bos twee bijzondere awards in ontvangst mogen nemen. Voor de tweede keer op rij mag Marco zich Makelaar van het Jaar noemen. Een prachtige prestatie waar hij samen met zijn team natuurlijk ongelofelijk trots op is.

Makelaar van het Jaar 2022

De prijs Makelaar van het Jaar is een waardering voor de makelaar die het afgelopen jaar de beste resultaten in Nederland heeft behaald. Volgens de jury van de jaarlijkse Awardsnight van RE/MAX Nederland heeft onze makelaar Marco Bos deze erkenning mede ontvangen omdat zijn klanten hem waarderen om zijn kennis en deskundigheid, betrouwbaarheid, passie en gedrevenheid.

Naast het behalen van de Makelaar van het Jaar Award lag er nog een bijzondere prijs voor Marco klaar. Hij wist ook als eerste makelaar in Nederland toe te treden tot de Chairmans Club.

Chairmans Club

Vanwege het behalen van de hoogste persoonlijke jaaromzet in Nederland is Marco toegetreden tot de Chairmans Club van RE/MAX International. De directie van RE/MAX Nederland spreekt daarmee, mede uit naam van RE/MAX Europa en RE/MAX International, haar blijk van waardering uit voor deze bijzondere prestatie.

We zijn erg trots op deze erkenning voor ons harde werk. Het is een hele eer, vooral ook omdat we vorig jaar ook in de prijzen vielen. Daarmee hebben we een goede lijn van onze service ingezet die we de komende jaren beslist zullen vasthouden.

Maak een afspraak

Wilt u weten wat wij voor uw woonplannen kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze makelaars en ontdek de voordelen van onze prijswinnende aanpak.

Naar boven