RE/MAX 50 jaar!

Afgelopen maandag 30 januari werd RE/MAX 50 jaar! Wij zijn er trots op dit lustrum te mogen vieren en willen dit jaar dan ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Grootste makelaarsorganisatie

50 jaar geleden startten Dave en Gail Liniger met RE/MAX in Denver, Colorado. Zij hadden een duidelijke visie: het beste model voor de beste makelaars in de makelaardij. Nu, 50 jaar later, is RE/MAX actief in meer dan 110 landen en zijn we met 140.000 makelaars de grootste makelaarsorganisatie in de woningmarkt. Ook in Nederland staat RE/MAX er beter voor dan ooit: afgelopen jaar zijn we opnieuw gegroeid in marktaandeel en transacties (afgelopen 8 jaar met 26% of meer) en verwachten dat dit jaar zeker weer te doen.

Kennis en kunde

De woningmarkt is momenteel turbulenter dan ooit, met alle dynamiek en veranderingen die er plaatsvinden. Een moment waarop iedere consument veel vragen heeft en er kansen zijn op de woningmarkt die alleen met het juiste advies zijn te realiseren. Wij zien dit moment dan ook als de ultieme gelegenheid om onze kennis en kunde optimaal in te zetten. Daar is onze makelaarsorganisatie niet voor niets 50 jaar mee geworden!

Maak een afspraak

Heeft u vragen of bent u bezig met nieuwe woonplannen? Schroom dan niet om een van onze makelaars te vragen om advies. Hij of zij staat u graag te woord. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw woonkansen in Barendrecht en omstreken.

Lees ook:
Woning verduurzamen. Wat levert een beter energielabel op?
Starters dupe van stijging woonlasten
Wel of niet een huis kopen onder voorbehoud?
Kies de beste waardebepaling voor uw plannen
Alle blogs van onze makelaars

Meer weten?

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van een huis in Barendrecht en omstreken? Maak een afspraak met onze makelaar Marco Bos. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven