Even voorstellen… onze nieuwe makelaar Michel Makor

Door op 19 September 2023

Sinds kort is ons team een makelaar rijker. Vol trots introduceren we Michel Makor, onze nieuwe makelaar voor de Hoeksche Waard, Barendrecht en Rhoon. Michel heeft zo’n 25 jaar gewoond en gewerkt in de Hoeksche Waard en ziet het gebied als zijn thuis. Zijn grote kennis van dit gebied deelt hij graag met zijn klanten.

Kenner van Hoeksche Waard

Michel: “Onlangs heb ik de overstap gemaakt naar RE/MAX Makelaarsgroep als zelfstandig makelaar. Ik heb eerst 25 jaar bij een groot makelaarskantoor in de Hoeksche Waard gewerkt. Daarna ben ik voor mezelf begonnen en ben ik 12 jaar onder de vlag van Makor Makelaars in de Hoeksche Waard actief geweest. In al die jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in deze regio. Met die kennis kan ik mijn klanten uitstekend helpen bij de aankoop van hun nieuwe woning en verkoop van hun huidige woning.”

Persoonlijke begeleiding

“De samenwerking met mijn collega-makelaars en de professionele backoffice van ons kantoor is ideaal. Het zorgt ervoor dat ik me volledig kan focussen op mijn taken en verhuistrajecten nog meer tot een succes kan brengen. Het geeft me de mogelijkheid om mijn passie voor het samenbrengen van partijen volledig te benutten. Ik begeleid mijn klanten persoonlijk gedurende het hele proces, van A tot Z. Dat is wat mijn opdrachtgevers van mij gewend zijn en waarop ze kunnen vertrouwen.”

Veranderingen woningmarkt

“De laatste tijd zijn er wel wat veranderingen geweest in de woningmarkt. Transacties zijn onder druk komen te staan en de koopsommen liggen nu dichter bij de vraagprijzen. Dit komt doordat de leencapaciteit is afgenomen vanwege het hogere renteniveau. Gelukkig is er nog steeds vraag naar huizen, maar het aanbod is beperkt. Dit samenspel zorgt voor een geleidelijke aanpassing van de markt en daar heeft u een goede, professionele en betrouwbare makelaar bij nodig.”

Door veranderingen loodsen

“Op de korte termijn verwachten we dat het marktbeeld stabiel blijft. Het vertrouwen in de koopwoningmarkt zal blijven bestaan. Als u zich afvraagt welke mogelijkheden er voor u zijn op de huidige woningmarkt, welke vraagprijs verstandig is en welke marketingstrategie we het beste kunnen volgen, dan hebben we heel wat om over te praten. De woningmarkt is immers voortdurend in beweging, en ik ben er om u door al die veranderingen heen te loodsen. Ik kom graag een keer vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Laten we samen aan de slag gaan!”


Wilt u persoonlijk kennismaken met onze makelaar Michel Makor? Maak een afspraak. In een prettig gesprek deelt hij graag zijn kennis over de woningmarkt in Hoeksche Waard met u.

Lees ook:
Tip: verduurzaam uw woning met Nationale Hypotheek Garantie
Loont het om uw woning te verduurzamen?
Hoe staat de huidige woningmarkt ervoor?
Hoeveel overdrachtsbelasting betaalt u in 2023?

Maak een afspraak

Staat u op het punt om uw huis in Hoeksche Waard te verkopen of wilt u daar juist een huis kopen? Maak een afspraak met onze makelaar Michel Makor. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten en uw kansen op de woningmarkt van Hoekse Waard en omstreken. Bel, WhatsApp of e-mail naar:
06-45977553
mmakor@remax-mg.nl

Naar boven